Uplovi u svet igračaka
Korpa

Cipele

Brend: Donsje
Kada su vam važni udobnost i sjajan izgled. Anatomski ulošci sa jastučićima pružaju udobnost Vašem detetu. Đon je od gume a cipelica je izrađena od 100% vrhunske kože. Raspoložive veličine su od broja 23 do broja 33. Molimo Vas da u napomeni navedete broj koji želite. Molimo Vas da pre poručivanja t..
14.400,00 RSD
Brend: Donsje
Ove sive, postavljene, kožne cipele imaju širok otvor za obuvanje svakog malog stopala. Jedinstveno pričvršćivanje na čičak na obe strane omogućava vam podešavanje cipela po potrebi. Zdrava osnova za sva mala stopala, za prve korake i zimske šetnje. Dizajnirane za optimalan razvoj stopala. Ručno su ..
7.200,00 RSD
Brend: Donsje
Prvi koraci u društvu irvasa. Ove postavljene, kožne cipele imaju širok otvor za obuvanje svakog malog stopala. Jedinstveno pričvršćivanje na čičak omogućava vam podešavanje cipela po potrebi. Zdrava osnova za sva mala stopala, za prve korake i zimske šetnje. Dizajnirane za optimalan razvoj stopala...
8.400,00 RSD
Brend: Donsje
Prvi koraci u društvu dve slatke koale. Ove postavljene, kožne cipele imaju širok otvor za obuvanje svakog malog stopala. Jedinstveno pričvršćivanje na čičak omogućava vam podešavanje cipela po potrebi. Zdrava osnova za sva mala stopala, za prve korake i zimske šetnje. Dizajnirane za optimalan razvo..
8.400,00 RSD
Brend: Donsje
Prvi koraci u društvu dva lavića. Ove postavljene, kožne cipele imaju širok otvor za obuvanje svakog malog stopala. Jedinstveno pričvršćivanje na čičak omogućava vam podešavanje cipela po potrebi. Zdrava osnova za sva mala stopala, za prve korake i zimske šetnje. Dizajnirane za optimalan razvoj stop..
8.400,00 RSD
Brend: Donsje
Ove simpatične sandale u obliku zeca ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Čak je i bočni deo gumenog đona obavijen kožom radi lepšeg izgleda. Zahvaljujući podesivom kaišu na čičak lako će se prilagoditi svakom stopalu. Anatomski uložak obezbeđuje udobnost vašem detetu. Raspoložive veličine su od..
12.900,00 RSD
Brend: Donsje
Ove simpatične sandale u obliku mace ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Čak je i bočni deo gumenog đona obavijen kožom radi lepšeg izgleda. Zahvaljujući podesivom kaišu na čičak lako će se prilagoditi svakom stopalu. Anatomski uložak obezbeđuje udobnost vašem detetu. Raspoložive veličine su od..
12.900,00 RSD
Brend: Donsje
Ove simpatične sandale u obliku rakuna ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Čak je i bočni deo gumenog đona obavijen kožom radi lepšeg izgleda. Zahvaljujući podesivom kaišu na čičak lako će se prilagoditi svakom stopalu. Anatomski uložak obezbeđuje udobnost vašem detetu. Raspoložive veličine su ..
11.900,00 RSD
Brend: Donsje
Ove simpatične sandale u obliku lisice ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Čak je i bočni deo gumenog đona obavijen kožom radi lepšeg izgleda. Zahvaljujući podesivom kaišu na čičak lako će se prilagoditi svakom stopalu. Anatomski uložak obezbeđuje udobnost vašem detetu. Raspoložive veličine su ..
14.400,00 RSD
Brend: Donsje
Ove simpatične sandale u obliku bambija ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Čak je i bočni deo gumenog đona obavijen kožom radi lepšeg izgleda. Zahvaljujući podesivom kaišu na čičak lako će se prilagoditi svakom stopalu. Anatomski uložak obezbeđuje udobnost vašem detetu. Raspoložive veličine su..
14.400,00 RSD
Brend: Donsje
Ove simpatične sandale u obliku jednoroga ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Čak je i bočni deo gumenog đona obavijen kožom radi lepšeg izgleda. Zahvaljujući podesivom kaišu na čičak lako će se prilagoditi svakom stopalu. Anatomski uložak obezbeđuje udobnost vašem detetu. Raspoložive veličine ..
14.400,00 RSD
Brend: Donsje
Ove simpatične sandale u obliku vuka ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Čak je i bočni deo gumenog đona obavijen kožom radi lepšeg izgleda. Zahvaljujući podesivom kaišu na čičak lako će se prilagoditi svakom stopalu. Anatomski uložak obezbeđuje udobnost vašem detetu. Raspoložive veličine su od..
14.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)