Uplovi u svet igračaka
Korpa

Čizme

Ove preslatke čizmice izrađene su od super mekane tkanine i ukrašene su šarmantnim zečijim ušima koji će sigurno oduševiti vašeg mališana. Ove čizme imaju rebraste i rastegljive gležnjeve koji pružaju izuzetnu udobnost i obezbeđuju da čizme ostanu na mestu. To je posebno važno ako vaš mališan vol..
1.080,00 RSD 1.800,00 RSD
Brend: Donsje
Šarmantni jeleni čekaju na šetnju. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune. Napravljene od vrhunske kož..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Šarmantne kuce čekaju na šetnju. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde.  Donsje čizme su apsolutno savršen izbor za vašu decu. Njihov jedinstveni dizajn odmah privlači pažnju i garantuje da će vaša deca izgledati fantastično dok istražuju svet. Ove kožne čizme su ne samo elegantne, već ..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Šarmantne koale čekaju na šetnju. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune...
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Šarmantni lavići čekaju na šetnju. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune...
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Prošetajmo ove simpatične jaguare. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti đonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune.Trenutno raspoloživa veličina 28. ..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Prošetajmo se sa Leom. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti đonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune.Trenutno raspoloživa veličina 28. Molimo ..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Prošetajmo se sa losovima. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti đonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune. Trenutno raspoložive veličine su 26 ..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Prošetajmo se sa zečićima. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune.Molimo Vas da u napomeni navedete uzrast ..
18.000,00 RSD
Brend: Donsje
Ova dva irvasa mame uzdahe i strahopoštovanje. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune...
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Ova dva jednoroga mame uzdahe gde god da se pojave. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune...
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Nilski konj želi da ga prošetate. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune. U ponudi imamo sledeće veličine: ..
15.600,00 RSD
Brend: Donsje
Ove čizme su stvorene za komfor i udobnost tokom šetnji! Imaju prostran otvor koji omogućava svakom stopalu da se udobno smesti unutra. Izrađene su od najkvalitetnije 100% prirodne kože, što garantuje trajnost i kvalitet. Unutrašnja postava od mekog veštačkog krzna čini ih posebno toplim i udobni..
8.400,00 RSD
Brend: Donsje
Wadudu čizme od koje nam donosi Donsje pravi su izazov za male istraživače! Dizajn sa složenim kožnim detaljima i tigrovom njuškom čini ih prepoznatljivim i zabavnim za decu koja vole avanture. Napravljene od vrhunske kože i ovčje vune, obezbeđuju udobnost i toplinu, dok lakoća obuvanja i izuvan..
17.040,00 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)