Uplovi u svet igračaka
Korpa

Didaktičke igre

Brend: Janod
Ovaj drveni kamion za decu je ne samo igračka, već i konstruktorski set koji će inspirisati malu graditeljsku maštu! Sastoji se od impresivnih 43 dela, omogućavajući detetu da kreira sopstveni kamion sa raznovrsnim dodacima idealnim za različite građevinske zadatke.Osim što pruža zabavu, ovaj..
4.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena duga koja se sastoji od 8 lukova omogućava jednostavno uklapanje jednog u drugi, pružajući mališanima slobodu da koriste svoju maštu i prave raznovrsne kreacije. Ovaj kreativni drveni set podstiče decu da istražuju oblike, boje i različite kombinacije, razvijajući pritom motoričke vešti..
3.000,00 RSD
Brend: Janod
Za buduće astronaute! Ova simpatična drvena raketa, svojim dizajnom, kao da je stvorena za malog astronauta. Sastoji se od 6 magnetizovanih drvenih delova koji se mogu beskonačno puta slagati. Kao prava svemirska letelica, ova raketa dolazi sa funkcionalnim propelerom na dnu koji se može okretati..
2.250,00 RSD
Brend: Janod
Magnetna edukativna igra na temu poznatih bajki. Sastoji se od 30 magneta i 10 scenskih kartica. Na scenske kartice, deca kače magnete i stvaraju scene iz bajke ili iz mašte. Pomaže da deca razviju maštu i finu motoriku. Igračka je pogodna kako za dečake tako i za devojčice...
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Magnetna edukativna igra na temu kosmosa. Sastoji se od 52 magneta i 18 kartica.Dete treba da pomoću magneta sastavi svemirsko vozilo sa zadate kartice. Pomaže da deca razviju maštu i finu motoriku. Igračka je pogodna kako za dečake tako i za devojčice...
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Magnetna edukativna igra na temu učenja gledanja u sat. Sastoji se od 75 magneta i 8 kartice štampanih sa obe strane ( 16 scena). Cilj igre je da pomoću magneta na korici knjige, koja je takodje namagnetisana, sastavite scenu koja se nalazi na izabranoj kartici. Igračka je pogodna kako za dečake tak..
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Magnetna edukativna igra od kartona za dečake na temu outfita. Sastoji se od 36 magneta Magnetna edukativna igra od kartona za dečake na temu outfita. Sastoji se od 36 magneta sastavite scenu koja se nalazi na izabranoj kartici outfita...
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Magnetna edukativna igra na temu tangrama. Sastoji se od 43 magneta i 30 kartice. Cilj igre je da pomoću magneta na korici knjige, koja je takodje namagnetisana, sastavite scenu koja se nalazi na izabranoj kartici. Igračka je pogodna kako za dečake tako i za devojčice...
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Magnetna edukativna igra za na temu lica devojcice. Sastoji se od 55 magneta i 10 kartice. Cilj igre je da pomocu magneta na korici knjige, koja je takodje namagnetisana, sastavite scenu koja se nalazi na izabranoj kartici. Deca takode mogu stvarati smešna i luda lica kombinovanjem razlicitih magnet..
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Ovaj izuzetan set je stvoren da podstakne maštu i kreativnost kod dece. Sa čak 100 delova izrađenih od punog drveta, u sedam različitih boja i različitih oblika, ovaj set pruža beskrajne mogućnosti za izgradnju aviona, robota ili impresivnih zgrada na potpuno inovativan način.Namenski dizajni..
3.000,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Magični bor od papira sa magičnom vodom za cvetanje. Sve što treba da uradite je da pažljivo rasklopite drvo i postavite ga u posudu. Zatim dodate magičnu vodu i sačekate 5 do 6 sati da drvo procveta. Za optimalan i dugotrajan rezultat preporučuje se postavljanje drveta na mesto zaštićeno od direktn..
1.710,00 RSD
Brend: Janod
Magnetni lavirint je izuzetna igračka koja pruža mališanima priliku da razvijaju fine motoričke veštine i koordinaciju oko-ruka sve dok se istovremeno zabavljaju.Cilj igre je da deca pređu lavirint i magnetnom olovkom premeste 12 obojenih kuglica na njihova određena mesta! Na primer, plavi k..
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Magnetni lavirint predstavlja izvanrednu igračku koja podstiče razvoj fine motorike, koordinaciju oko-ruka i sposobnost prepoznavanja boja.Zadatak malenih istraživača je da krenu od kolibe i, koristeći magnetnu olovku, premeste 16 drvenih kuglica. Lavirint ima 16 kuglica u 4 različite boje, ..
2.700,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Kofer mladog botaničara koji sadrži sav neophodan pribor za posmatranje prirode i sušenje listova ili cvetova: lupa, drvena presa, sveska i 3 ilustrovane kutije za čuvanje vašeg blaga...
7.450,00 RSD
Brend: Janod
Mališani će kroz igru učiti boje dok dovršavaju crteže na 10 dvostranih kartica postavljajući magnetne žetone različitih boja. U kompletu se nalazi čak 42 magnetna žetona, pružajući obilje mogućnosti za kreativno kombinovanje i učenje.Dodatno, kutija sadrži i komplet kreda pomoću kojih mogu p..
4.200,00 RSD
Brend: Janod
Ova igra je savršena za razvoj prepoznavanja oblika i boja, kao i za podsticanje razvoja prostornog zaključivanja kod dece. Uz zadatak da izaberu odgovarajuće geometrijske delove, deca će ne samo učiti o oblicima i bojama, već i razvijati veštine prostornog razmišljanja dok uspešno kreiraju slik..
3.900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 39 (3 strana)