Uplovi u svet igračaka
Korpa

Društvene igre

Brend: Little Dutch
Igra memorije je ne samo zabavna već i edukativna igra, namenjena deci starijoj od 3 godine. Ova igra pomaže deci da se upoznaju sa različitim životinjama i predmetima, istovremeno razvijajući njihovo pamćenje. Svaka kartica sadrži ilustraciju životinje ili predmeta koji se može pronaći na farmi...
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Da li je krava na vašoj tabli za igru? Pokušajte da pronađete sve slike sa farme na svojoj tabli i osvojite ovu zabavnu porodičnu igru! Loto je savršena igra za poboljšanje koncentracije, društvenih veština i strpljenja. U ovoj loto igri postoje 24 različite karte i table za 4 osobe. Okrenite kar..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena vagica za merenje koja je neophodna svakom malom prodavcu voća i povrća. Pomaže u razvoju društvenih, motoričkih i matematičkih veština.Preporučeni uzrast 2+ godine                                 Dimenzije p..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Odlična igra za zabavu na otvorenom i za razvoj koordinacije ruku i očiju. Set sadrži 6 drvenih čunjeva, 2 drvene kugle i platnenu vreću za skladištenje. Postavite čunjeve i probajte da ih oborite kuglom. Svaki od čunjeva ima svoj broj radi podsticanja početnih veština brojanja. Set čuvajte na ..
4.320,00 RSD
Brend: Janod
U ovoj predivno ilustrovanoj kutiji, otkrijte magiju zabave kroz set od 6 klasičnih društvenih igara, prilagođenih za 2 do 6 igrača. Svaka igra predstavlja poseban izazov i prilagođena je različitim uzrastima, pružajući beskrajnu radost svima koji žude za druženjem i zabavom.Ova fantastična zbirk..
4.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Praznici su odlično vreme za društvene igre! Možete li da se setite mesta odgovarajućih karata na stolu? Ova igra memorije je laka za igranje,ali je ujedno i zabavna i poučna. Okrugle kartice sadrže prelepe ilustracije na temu zime, od snežaka do irvasa. Temeljno promešajte karte i stavite ih l..
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Oživite radost praznične euforije uz XL Božićnu slagalicu! Sa 35 raznobojnih komada, zajedno sa svojim mališanima, slažite ovu slagalicu i sastavite sliku novogodišnje jelke koju ukrašavaju irvasi, zec i njihovi veseli prijatelji.Sedite udobno na pod i uživajte u stvaranju ogromne puzzle koja je..
2.400,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Otkrijte različite priče pomoću diskova za mini projektore. Svaka kutija sadrži po 3 diska na kojima su živopisne slike vezane za priču koja prati glavnog junaka u njegovoj avanturi. Imajte na umu da se kutije prodaju pojedinačno, sa po 3 diska u svakoj. Na poslednjoj slici su sve raspoložive priče...
900,00 RSD
Brend: Little Dutch
Neka kreativnost procveta uz našu šarenu bojanku! Ova vesela bojanka izrađena je od čvrstog obojenog papira i pruža savršenu podlogu za male umetnike. Sa dvanaest duplih stranica i ukupno 24 različita crteža, deca će pronaći inspiraciju za svoje umetničke poduhvate.Crteži su jednostavni, ali ..
480,00 RSD
Brend: Little Dutch
Koliko visoko možete da složite kulu od šarenih drvenih delova pre nego što se sruši? Ova igra poboljšava koordinaciju ruku i očiju i poboljšava fine motoričke sposobnosti. Prvo gradite kulu slaganjem svih blokova. Svaki igrač zatim uklanja jedan po jedan blok i stavlja ga na vrh kule. Ali budite op..
2.040,00 RSD
Brend: Little Dutch
Igra Guska je klasična društvena igra koju možete igrati zajedno sa svojom porodicom. Tabla za igru je napravljena od čvrste kartonske ploče, tu su i dve kockice i dovoljno gusaka za 6 igrača. Uključena su uputstva za igru na holandskom, engleskom, nemačkom, francuskom, italijanskom, španskom,portug..
1.920,00 RSD
Brend: Little Dutch
Leptiriću, gde si? Predstavljamo vam zabavnu i edukativnu igru memorije koja je savršena za mališane. Ovaj igra donosi ne samo radost, već i priliku za učenje dok se igra.Karte su ukrašene prelepim ilustracijama životinja i cveća. Cilj igre memorije je pronaći sve identične karte. Postavite ka..
1.440,00 RSD
Brend: Moulin Roty
U ovoj divno ilustrovanoj poklon kutiji se nalaze dva sjajna kaleidoskopa. Kad gledate kroz njih, videćete prelepe karirane, cvetne i dijamantske šare. Dok ga okrećete, mala ogledala unutar kaleidoskopa će vas očarati svojim beskrajnim svetlucanjem.Ova zabavna aktivnost omogućava vam da stvor..
3.600,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Ovaj veseli metalni kaleidoskop je predivno ukrašen slikama životinjica iz džungle. Možete ga koristiti tako što ćete okretati oba kraja u suprotnim smerovima istovremeno. A kada to uradite, očekujte beskrajne kombinacije, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. ..
2.100,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu 4 godišnja doba. Ima 36 delova napravljenih od čvrstog kartona i dolaze u praktičnom, ilustrovanom koferu s drvenom bravicom za lako prenošenje i spremanje. U lepom koferčiću, sa platnenom drškom, nalazi se i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju...
2.100,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu gradilišta. Ima 36 delova napravljenih od čvrstog kartona i dolaze u praktičnom, ilustrovanom koferu s drvenom bravicom za lako prenošenje i spremanje. U lepom koferčiću, sa platnenom drškom, nalazi se i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju...
2.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 81 (6 strana)