Uplovi u svet igračaka
Korpa

Edukativne igre

Brend: Little Dutch
Prelepa slagalica sa motivima i životinjama iz kolekcije Little Farm. Savršena prva slagalica sa kojom deca mogu da steknu osećaj za rešavanje zagonetki i da nauče detalje. Upoznajte magični svet farme tako što ćete složiti velike slike od 3, 4, 5 komada koje su posebno dizajnirane za male ruke..
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Tap tap set iz kolekcije Little Farm prikazuje užurbanu i veselu svakodnevicu Rose i Džima na farmi. Ovaj komplet je prava riznica kreativne zabave za decu. Komplet uključuje drvene geometrijske oblike i ilustrovane figure od debelog, kvalitetnog kartona, koji omogućava deci da koriste svoju ma..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Šetajte, igrajte se i učite! Little Dutch drvena hodalica sa aktivnostima pruža niz izazovnih zadataka koji podržavaju razvoj motoričkih veština deteta. Ohrabrite svoju bebu da istražuje raznovrsne aktivnosti na ovoj lepo dekorisanoj guralici. Tu su čak 8 različitih zadataka koje treba otkriti i ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova klasična igra za balansiranje iz kolekcije Little Farm nudi uzbudljivu i zabavnu igru koja će zadovoljiti i najmlađe ali i najstarije. Postavite životinje na gredu, ali budite pažljivi jer moraju ostati u ravnoteži da ne bi pale! Igra se može igrati na dva načina: prvi, možete postaviti živ..
3.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Sastavite pravilno ovu kartonsku kulu za decu i napravite prelepu farmu iz svojih snova! Svaka stranica u igri izgradnje kula pruža raznovrsne mogućnosti za kreativnost i učenje. Možete prilagoditi igru prema uzrastu deteta. Mališani mogu usmeriti svoje aktivnosti prema slikama, brojevima ili pr..
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Obucite Džima i Rosu! Pomoću ove magnetne slagalice možete kreirati bekrajne kombinacije. Uz igru i zabavu se istovremeno podstiče i koordinacija pokreta. Slagalica sadrži 80 malih magneta, 6 kartica sa kombinacijama za Džima i 6 za rosu. Naravno vi možete pustiti mašti na volju i praviti sopstvene ..
2.160,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova bojanka je vaše platno za slikanje, samo preuzmite četkicu i pustite svoju kreativnost da zasija. Obojte jedrilicu na moru, pticu i njenog prijatelja puža ili kreirajte svoje umetničko delo na jednoj od praznih stranica. Sadrži 5 crteža za bojenje i prazne listove debelog papira. Uz četkicu z..
1.320,00 RSD
Brend: Little Dutch
Odbrojavanje do Božića nikada ranije nije bilo ovako zabavno. Kutija ima čvrstu kartonsku poleđinu sa ilustracijama na temu zime i 24 poklon kutije koje sadrže 25 ilustrvanih figurica. 24 dana pre božića počnite sa otvaranjem poklon kutija po jednu dnevno i kada ih sve otvorite, Božić će konačno sti..
3.600,00 RSD
Brend: Janod
U ovoj predivno ilustrovanoj kutiji, otkrijte magiju zabave kroz set od 6 klasičnih društvenih igara, prilagođenih za 2 do 6 igrača. Svaka igra predstavlja poseban izazov i prilagođena je različitim uzrastima, pružajući beskrajnu radost svima koji žude za druženjem i zabavom.Ova fantastična zbirk..
4.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Za mališane s velikim idejama! Ove olovke živopisnih boja pružaju deci slobodu da ispune beli papir svojom maštom. Set dolazi sa 8 čarobnih nijansi i rezačem za olovke. Ove bojice su lake za rukovanje i kontrolisanje, savršene za umetnike svih uzrasta.Bojice omogućavaju deci da razvijaju koor..
600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drveni kamper u prelepim pastelnim bojama dodaje poseban šarm igri i maštovitosti. Ovaj kamper će inspirisati mališane da kreiraju nezaboravne avanture. Njegov krov je uklonjiv, što omogućava lakši pristup unutrašnjosti i bolje igranje s figurama.Uz kamper dolazi četiri simpatična putnika, svaki s..
3.240,00 RSD
Brend: Little Dutch
Svaki od 10 drvenih kamenčića za slaganje ima svoj jedinstveni oblik, boju i težinu. Pravljenje kule sa njima je izuzetno zabavno i zanimljivo. Igranje ove igre promoviše koordinaciju ruku i očiju veštinu rešavanja problema. ..
1.620,00 RSD
Brend: Little Dutch
Učimo da vezemo! Pratite obrazac divnih slika. Provucite kanap kroz male rupice da biste dodali neke detalje kućici puževa, krilu male ptice ili oba krila ljiljana leptira. Čipka duž cveta i pčele koja zuji. Zabavna i zanimljiva aktivnost. Ovaj set karata za pertlanje dolazi sa jednim koncem sa..
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ogradica sa aktivnostima iz kolekcije "Little goose". Pričvrstite je za krevetac ili ogradicu za igru i Vaša beba može da počne da istražuje aktivnosti koje su osmišljene da stimulišu njena čula, kao što su ogledalce, zvečka, glodalica.....
3.600,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Otkrijte različite priče pomoću diskova za mini projektore. Svaka kutija sadrži po 3 diska na kojima su živopisne slike vezane za priču koja prati glavnog junaka u njegovoj avanturi. Imajte na umu da se kutije prodaju pojedinačno, sa po 3 diska u svakoj. Na poslednjoj slici su sve raspoložive priče...
900,00 RSD
Brend: Janod
Strpljenje i koncentracija su neophodni u ovoj igri, tako da će ih Vaše dete razvijati kroz zabavu. Ova magnetna vaga će detetu omogućiti da na zabavan način uporedi težinu elemenata. Takođe može reprodukovati crteže sa 8 modela kako bi uravnotežio razmeru i razvio svoju spretnost i osećaj za ravnot..
3.120,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 79 (5 strana)