Uplovi u svet igračaka
Korpa

Igračke

Brend: Little Dutch
Ovaj predivan drveni voz na povlačenje je deo čarobnog sveta Little Farm kolekcije. Postavljanje elemenata na drveni deo razvija motoričke veštine kod dece, a vozić je omiljena igračka kod svih mališana. Voz se sastoji od tri vagona sa petlom, suncokretom, kokoškom i malim pilićima. Delovi voza ..
3.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Obezbedite beskrajnu zabavu za vaše dete uz ovu veliku podnu slagalicu iz Little Dutch kolekcije! Neka vaš mališan zauzme udobno mesto na podu i upusti se u slaganje sva 42 dela slagalice. Ova aktivnost stvara šarenu i veliku ilustraciju života na farmi, prepunu živopisnih životinja i detalja. ..
2.280,00 RSD
Brend: Little Dutch
Tap tap set iz kolekcije Little Farm prikazuje užurbanu i veselu svakodnevicu Rose i Džima na farmi. Ovaj komplet je prava riznica kreativne zabave za decu. Komplet uključuje drvene geometrijske oblike i ilustrovane figure od debelog, kvalitetnog kartona, koji omogućava deci da koriste svoju ma..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Igra memorije je ne samo zabavna već i edukativna igra, namenjena deci starijoj od 3 godine. Ova igra pomaže deci da se upoznaju sa različitim životinjama i predmetima, istovremeno razvijajući njihovo pamćenje. Svaka kartica sadrži ilustraciju životinje ili predmeta koji se može pronaći na farmi...
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Sastavite pravilno ovu kartonsku kulu za decu i napravite prelepu farmu iz svojih snova! Svaka stranica u igri izgradnje kula pruža raznovrsne mogućnosti za kreativnost i učenje. Možete prilagoditi igru prema uzrastu deteta. Mališani mogu usmeriti svoje aktivnosti prema slikama, brojevima ili pr..
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Šta vidite na farmi? Magnetna knjiga iz kolekcije Little Farm prikazuje užurbanu i veselu svakodnevicu Rose i Džima na farmi. Ova magnetna knjiga je idealna za podsticanje maštovite igre i kreativnosti kod dece. Koristi se tako što postavljate magnete na kartice kako biste postavili scene sa far..
2.160,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica koja se otvara predstavlja predivnu štalu punu uzbudljivih dodataka. Uz ovu štalu dolaze i životinje, alati, ograde i stanovnici farme. Štalu možete zatvoriti koristeći drvenu ručku koja je jednostavna za nošenje. Njen izgled i dodaci podstiču decu na dugotrajnu igru u..
6.240,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica za lutke je idealna igračka za decu da ispolje svoju kreativnost i maštovitost. Ova čarobna kućica dolazi u nežnoj beloj boji sa ružičastim krovom, a nudi brojne interaktivne mogućnosti za igru. Na krovu se nalaze drveni kapci se mogu otvarati i zatvarati, a deo krova ..
12.600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena dečija kućica za igru iz kolekcije Little Dutch predstavlja čarobno okruženje za vaše mališane. Ova prenosiva drvena kućica obojena je nežnom ružičastom bojom i prepuna je predivnih detalja. Kućica je dizajnirana s pažnjom i nudi brojne mogućnosti za maštovitu igru. Unutar kućice, deca će..
9.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drveni pink tricikl je preslatko i sigurno sredstvo za prevoz mališana. Sa svojim šarmantnim dizajnom "Little Pink Flowers", ovaj tricikl je ne samo atraktivan vizuelno, već i pruža udobno i stabilno sedište za vaše dete. Upravljač tricikla je opremljen sa dve gumene ručke koje pruž..
8.880,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drveni maslinasti tricikl je neodoljivo slatko i bezbedno sredstvo za prevoz vašeg malog istraživača. Sa svojim šarmantnim dizajnom, ovaj tricikl privlači pažnju ne samo svojom izgledom, već i udobnim i stabilnim sedištem koje pruža vašem detetu. Upravljač tricikla je opremljen sa d..
8.880,00 RSD
Brend: Little Dutch
Sakupljanje školjki na plaži sada će postati još zanimljivije!Ponesite svoju kanticu za plažu i pretražite obalu u potrazi za najlepšim školjkama. Ova preslatka kofica sa ilustracijama morskog sveta i raznih ribica, je sama po sebi blago. Ima ručku tako da ga vaš mališan može nositi dok še..
600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Uskačite, preskačite, žonglirajte. Mogućnosti igre sa ovim activity prstenovima su beskrajne!Bilo da skačete iz kruga u krug na jednoj nozi, vrtite ih oko ruke ili sortirate svoje igračke, ovi prstenovi unose zabavu u svaku igru. Izrađeni od mekog i savitljivog silikonskog materijala, sigurni su ..
2.100,00 RSD
Brend: Little Dutch
Spremni za igru!Otkrijte raznovrsne aktivnosti koje pruža ovaj šarmantni sto pastelnih boja. Pomozite leptirićima da prenesu perle duž spirale, sagradite cvetni toranj ili popunite slagalicu. Zavrtite točkove i pređite cvetna polja zajedno sa zabavnim likovima poput zeca, gusenice ili bubamare. ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Spremni za igru!Otkrijte raznovrsne aktivnosti koje nudi ovaj šarmantni sto pastelnih boja. Pomozite galebovima da obave svoj posao u luci ili sagradite svetionik. Popunite slagalicu, zavrtite točkove i plovite lađom kroz kreativne avanture.Little Dutch drveni sto sa aktivnostima ima čak ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Prelepi aparat za espresso kafu u pastelnim bojama. Uz aparat dolaze i dve šolje za kafu sa kašičicama i 5 različitih umetaka za kafu : espresso, lungo, cappuccino, macchiato i latte.Preporučeni uzrast 3+ godine                         ..
3.300,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 512 (32 strana)