Uplovi u svet igračaka
Korpa

Igračke za vodu i pesak

Brend: Little Dutch
Uskačite, preskačite, žonglirajte. Mogućnosti igre sa ovim activity prstenovima su beskrajne!Bilo da skačete iz kruga u krug na jednoj nozi, vrtite ih oko ruke ili sortirate svoje igračke, ovi prstenovi unose zabavu u svaku igru. Izrađeni od mekog i savitljivog silikonskog materijala, sigurni su ..
2.100,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Igrajte se sa vetrom. Najlonski zmaj geometrijskog oblika, sav u primarnim bojama: žuta, crvena i plava.Takođe ima i rep sa mašnama..
1.290,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Zmaj od najlona u obliku raznobojne rajske ptice sa dugim trakama koje plešu u vazduhu. Lako se sklapa, prodaje se u torbici i uključuje ručku za namotavanje i dve šipke od fiberglasa za krila. Odlična zabava na otvorenom...
2.700,00 RSD
Brend: Little Dutch
Uživajte na ovom preslatkom dušeku na naduvavanje sa cvetnim ilustracijama, iz Little Dutch kolekcije "Little pink flowers". Ovaj dušek na naduvavanje vam omogućava da plovite po vodi i posmatrate ribice kroz mali prozor. A takođe možete se opustiti i uživati u dremci na plaži ili čak travi. Može..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Da li želite da se opustite i malo dremnete ili budete aktivni na vodi? Bez obzira na vaš izbor, ovaj slatki svetloplavi dušek na naduvavanje sa predivnim ilustracijama iz kolekcije "Sailors Bay" pruža mogućnost za oboje. Možete plutati po vodi i gledati ribice kroz mali prozor. Takođe, možete se ..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ponesite svoju kanticu za plažu i istražite obalu u potrazi za najlepšim školjkama. Možda čak otkrijete blago među tim raznobojnim oblicima. Sa prelepim ilustracijama cveća, ptica, leptira, pa čak i malog zečića, ova kofa za plažu je samo po sebi blago. Lako se nosi zahvaljujući ručki, što je i..
600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Lopta za plažu na naduvavanje, prečnika 35 cm. Ilustrovana je motivima iz kolekcije "Little pink flowers"...
900,00 RSD
Brend: Little Dutch
Tokom vrelih letnjih dana, ova predivna podloga na naduvavanje sa prskalicama će vas rashladiti i zabaviti! Lagana je za postavljanje: samo naduvajte ivicu podloge, priključite crevo i pričvrstite ga za ovu podlogu. Uključite slavinu i neka luda igra počne! Dimenzije: prečnik 150cm.Napomena: Podlog..
2.880,00 RSD
Brend: Little Dutch
U vrelim letnjim danima, podloga za igru sa prskalicama pruža pravu zabavu i osveženje! Trčite kroz fontanu, sedite u sredinu i prskajte ili pokušajte uhvatiti mlaz vode! Ova podloga za prskalicama, ukrašena je prelepim šarama, pruža bezbroj mogućnosti za igru i pruža rashlađujuću zabavu koja će ..
2.880,00 RSD
Brend: Little Dutch
Da li ste probali sladoled od peska? Imamo vanilu, jagodu i čokoladu! Ovo je savršen set igračaka za poneti na plažu ili za igre u pesku. Pružiće sate zabave i maštovite igre. Sa kuglom za sladoled i 4 kalupa, vaš mališan će napuniti bezbroj korneta i korpica "sladoledom" od peska za sve oko seb..
1.830,00 RSD
Brend: Little Dutch
Sa ovom lopaticom i oblicima možete iskoristiti svu svoju maštu i napraviti prelepu umetnost od peska na plaži. Ovaj set uključuje lopatu i dva oblika peska: zelenu kornjaču i plavu jedrilicu. Ovaj set za plažu Sailors bay dizajniran je tako da male ruke mogu lako da ih drže.Preslatki set sa oblic..
780,00 RSD
Brend: Little Dutch
Da li ste spremni da uhvatite neke talase! Izgledaćete kao pravi surfer uz pomoć ove cool daske za surfovanje. Nakon malo vežbanja, bićete spremni da jašete na talasima. Ova preslatka daska će pomoći vašem mališanu da se navikne na vodu, poboljša ravnotežu i, što je najvažnije, da se zabavi! Dask..
1.080,00 RSD
Brend: Little Dutch
Izgledaćete kao pravi surfer dok istražujete talase uz pomoć ove cool surf daske. Nakon malo vežbe, bićete spremni da jašate talase. Ova simpatična daska za surf pomaže vašem mališanu da se navikne na vodu, poboljšava ravnotežu i, što je najvažnije, pruža mnogo zabave! Surf daska iz kolekcije "Sail..
1.080,00 RSD
Brend: Little Dutch
Koji vam je omiljeni ukus sladoleda? Imamo ukus vanile, jagode i čokolade! Ovaj set je savršen za igru na plaži ili u pesku. Pruža sate zabave i maštovite igre. Sa kuglom za sladoled i 4 kalupa, vaš mališan će praviti beskrajne kornete i korpice od peska punjene sladoledom. Preslatka kofa sa mali..
1.830,00 RSD
Brend: Little Dutch
Tuneli za puzanje nude sjajnu zabavu za mališane koji su željni avanture. Odlični su za razvijanje grubih motoričkih veština kod vašeg mališana, podsticanje senzorne percepcije i pružanje sigurnog okruženja za vežbanje i istraživanje. Ovaj preslatki tunel za puzanje u svetlo plavoj boji i ukrašen..
3.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)