Uplovi u svet igračaka
Korpa

Kućice

Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica koja se otvara predstavlja predivnu štalu punu uzbudljivih dodataka. Uz ovu štalu dolaze i životinje, alati, ograde i stanovnici farme. Štalu možete zatvoriti koristeći drvenu ručku koja je jednostavna za nošenje. Njen izgled i dodaci podstiču decu na dugotrajnu igru u..
6.240,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica za lutke je idealna igračka za decu da ispolje svoju kreativnost i maštovitost. Ova čarobna kućica dolazi u nežnoj beloj boji sa ružičastim krovom, a nudi brojne interaktivne mogućnosti za igru. Na krovu se nalaze drveni kapci se mogu otvarati i zatvarati, a deo krova ..
12.600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena dečija kućica za igru iz kolekcije Little Dutch predstavlja čarobno okruženje za vaše mališane. Ova prenosiva drvena kućica obojena je nežnom ružičastom bojom i prepuna je predivnih detalja. Kućica je dizajnirana s pažnjom i nudi brojne mogućnosti za maštovitu igru. Unutar kućice, deca će..
9.000,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Uživajte u igri s ovim predivnim setom kuhinjskog nameštaja za kućicu za lutke. Ovaj prelepi dodatak ima savremen izgled koji dodaje šarm svakom minijaturnom domu iz snova. Sa 20 pojedinačnih dodataka napravljenih od punog drveta, ova visokokvalitetna igračka uključuje čvrst kuhinjski sto sa dve ..
4.800,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Nijedna kućica za lutke nije potpuna bez lepo dizajnirane trpezarije. Ovaj predivan set trpezarijskog nameštaja od drveta obuhvata sve što je potrebno za savršen obrok u lutkarskom svetu: sto, dve stolice, klupu, komodu, samostojeću lampu, dve saksije sa cvećem, činiju sa voćem, tranzistor, 4 t..
4.800,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Dobrodošli u pravu drvenu spa oazu - savršen dodatak za raskošnu kućicu za lutke vaših mališana!Ovaj preslatki set od šest delova, zajedno sa dodacima, omogućiće minijaturnim prijateljima da uživaju u pravoj spa avanturi! Uključuje kadu, tuš kabinu, toalet, lavabo, držač za peškire, pa čak i ..
3.900,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Osnovni set nameštaja predivan je dečji drveni set od 32 komada nameštaja s puno detalja.Ovaj osnovni set nameštaja za drvene kućice za lutke predstavlja divan dodatak minijaturnom svetu vašeg deteta.Sastoji se od 32 pažljivo oblikovanih komada, savršeno prilagođenih svim kućicama za lu..
7.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
U ovom preslatkom setu za igru pronaći ćete predivne komade kuhinjskog nameštaja i dodatke koji će unaprediti igru sa kućicom za lutke Little Dutch. Sa 18 raznolikih delova i pratećim nalepnicama, ovaj set omogućava beskrajne mogućnosti zabave i kreativnosti. Svaki komad nameštaja je pažljivo diz..
1.600,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Kućica za ptice napravljena od drveta doprineće očuvanju ekosistema. Podignite svest vaše dece o ovoj važnoj temi. Postavite je dovoljno visoko, van domašaja pasa i mačaka...
2.700,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Drvena kućica za lutke "Bay Tree" predstavlja profinjenu i elegantnu kuću koja se sastoji od dva sprata i potkrovlja. Ova šarmantna kućica ima okrugli prozor s prednje strane koji se može otvarati, dok je kompletno oslikana kako iznutra, tako i spolja. Celokupna kućica je obojena pastelnom roze ..
21.000,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Le Toy Van-ova najveća kuća za lutke, Cherry Tree Hall, visoka gotovo 1 metar, predstavlja impresivnu drvenu kućicu za lutke. Kućica ima 4 sprata, a svaki je obojen u različitu boju. S obiljem prozora, uključujući i one na zadnjoj strani, gde se većina može otvarati, Cherry Tree Hall pruža jedin..
36.000,00 RSD
Brend: Janod
Ova vesela drvena kućica za lutke predstavlja pravo malo čudo igre, sastavljeno od prizemlja, prvog sprata i šarmantnog potkrovlja. Sjajno oslikana kako iznutra, tako i spolja, pruža mališanima potpuni doživljaj domaće atmosfere.Krov kućice je dizajniran da bude otvoren, čineći pristup potkr..
22.500,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Ova predivna minijaturna kuća na tri sprata je idealna za mališane koji vole da se igraju i sanjaju. Kućica za lutke ima bezvremenski izgled koji će oduševiti mališane. Puna nostalgičnog šarma, ova divna kućica za lutke je ofarbana u najlepšu pastelno roze i sveže bele boje, sa prozorima i kapcima..
21.000,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Kućica za lutke "Sweetheart" je preslatka drvena kućica koja se sastoji od dva sprata i potkrovlja. Posebna prednost ove kućice je što je potpuno nameštena, dolazi sa osnovnim setom nameštaja koji se sastoji od 30 komada. Kućica je potpuno oslikana iznutra i spolja, pri čemu su oba sprata obojen..
20.100,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Vesela porodica lutaka, sastavljena od četiri figure - roditelja i dvoje dece. Ove izuzetno zanimljive, smešne i ljubazne lutke su izrađene od visokokvalitetnog drveta, a kosa im je od prirodne vune. Odevena u prelepu, ručno napravljenu odeću, ova slatka porodica savršeno je prilagođena svim Le ..
3.800,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Ovaj slatki set od šest delova je idealan dodatak prelepim tradicionalnim Le Toy Van drvenim kućicama za lutke, stvarajući atmosferu iz snova i pružajući nezaboravno iskustvo maštovite igre.Set uključuje komplet kreveta na sprat sa jogranom i jastucima, noćni ormarić sa lampom, stalak za odec..
3.900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 18 (2 strana)