Uplovi u svet igračaka
Korpa

Little Dutch

Little Dutch je holandska kompanija koja posluje širom evrope. Sve je počelo 2008. godine kada je jedna mlada mama krenula u potragu za aksesoarom za dečiju sobu. Iz hobija, iz ljubavi prema umetnosti i zanatu rodilo se novo ime - rodio se Little Dutch!

Prvobitno lampe, slike i ukrasna slova, zatim posteljine i mekane igračke. Danas Little Dutch asortiman krase i drvene igračke koje su, pokazalo se, postigle veliki uspeh. Little Dutch proizvodi su u trendu, ali i bezvremenski, funkcionalni, sigurni i veoma visokog kvaliteta. Nude toplinu i udobnost mališanima, a razigrane i obrazovne igračke podršku deci u različitim fazama njihovog razvoja. Savremeni dizajn privlači dečiju maštu što garantuje beskrajno uživanje i sate igre i zabave. Dok Little Dutch tim strastveno radi na stvaranju i proširenju asortimana.

ENJOY THE LITTLE THINGS!


Brend: Little Dutch
Ova šarmantna, zveckava ovca je mekana i prelepa igračka za bebe. Njen nežni dizajn i prijatni oblik emituju osećaj mira. Zahvaljujući svojoj odgovarajućoj veličini i obliku, bebe je lako drže u rukama. Kada je protresete, ova igračka proizvodi veseli zvuk zveckanja koji izmamljuje osmehe i sm..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova igračka za auto sedište sa prijateljima sa farme lako se pričvršćuje na auto sedište ili kolica i pruža mnogo igre i zabave u pokretu sa igračkama koje zveckaju, imaju ogledalo, škripe… Osim što pruža zabavu, ova igračka takođe podstiče razvoj koordinacije ruku i očiju kod beba. UPOZORENJE! ..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj predivan drveni voz na povlačenje je deo čarobnog sveta Little Farm kolekcije. Postavljanje elemenata na drveni deo razvija motoričke veštine kod dece, a vozić je omiljena igračka kod svih mališana. Voz se sastoji od tri vagona sa petlom, suncokretom, kokoškom i malim pilićima. Delovi voza ..
3.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj predivan drveni traktor sa životinjama na povlačenje iz kolekcije Little Farm dolazi u kombinaciji divnih boja. Little Dutch drveni traktor i njegova prikolica se lako povezuju, a teret se može slobodno rasporediti, što pruža beskrajne mogućnosti za razvoj dečje mašte. Svaki put kada se ig..
3.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Prelepa slagalica sa motivima i životinjama iz kolekcije Little Farm. Savršena prva slagalica sa kojom deca mogu da steknu osećaj za rešavanje zagonetki i da nauče detalje. Upoznajte magični svet farme tako što ćete složiti velike slike od 3, 4, 5 komada koje su posebno dizajnirane za male ruke..
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Evo traktora sa životinjama! Predivan drveni traktor sa prikolicom na kojoj putuju životinje sa farme. U kutiji ćete pronaći traktor, prikolicu, drvene životinje i dve flašice za mleko, koje će probuditi dečju maštu i odvesti ih u čudesni svet farme, gde ima mnogo posla. Ovaj mali Little Dutch..
3.120,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova preslatka koka iz kolekcije Little Farm obožava da se igra! Bez obzira koliko je puta odgurnuli, ona se uvek vraća za još zabave. Kada je gurnete, ova koka se veselo ljulja s jedne strane na drugu, praćena veselim zveckavim zvukom. Njen dizajn je pažljivo osmišljen kako bi podstakao razvoj m..
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Grok, grok! Ovo presence voli da se igra. Ovo malo prase je napravljeno od divno mekih materijala, što ga čini neverovatno nežnim i umiljatim. Ovo plišano prasence je posebno dizajnirano za bebe i male radoznale ruke. Napravljeno je od mekanih i sigurnih materijala koji su nežni prema bebinoj koži..
2.040,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova vesela muzička ovčica predstavlja idealan poklon za bebinu rutinu pred spavanje. Ona igra ključnu ulogu u uspostavljanju mirnog rituala pred odlazak u krevet. Samo povucite ovčicu, i nežna uspavanka će početi da svira, pružajući umirujući zvuk koji će brzo uspavati umornu bebu. Osim što je k..
2.160,00 RSD
Brend: Little Dutch
Upoznajte Džima, pravog malog gospodina sa farme! U društvu svog vernog pernatog prijatelja, kokoške, Džim doživljava niz uzbudljivih avantura na svojoj farmi. Ova plišana igračka poseduje posebno mekanu i maznu teksturu, koja je baš ono što deca vole. Osećaj mekoće i topline pruža im dodatnu ud..
3.120,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova predivna kutija donosi tri neodoljiva proizvoda za bebinu udobnost, igru i maženje. Mekana mazilica za maženje sa simpatičnom malom kokom idealna je za nežne trenutke maženja, ali takođe predstavlja sjajnu igračku za omiljenu igru peek-a-boo. Umiljata ovca je uvek spremna za veliki zagrljaj ..
3.360,00 RSD
Brend: Little Dutch
Igračka koja podstiče kretanje za mališane koji uče da hodaju i za one koji su već sigurni koraci. Krenite na putovanje zajedno sa ovom slatkom malom ovčicom koja će uvek rado da vas prati svuda. Samo je povucite za konopac, i spremni ste za uzbudljivu šetnju! Ova igračka izrađena je od punog dr..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj drveni Little Dutch toranj iz kolekcije Little Farm je izrađen od 5 obruča koji se mogu slagati zajedno kako bi se formirala "kula". Osnovni obruč je izbočen i drži štap koji omogućava tornju da se ljulja, čineći ga dodatno izazovnim za decu. Zadatak dece je da postave obruče na šipku prema..
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Obezbedite beskrajnu zabavu za vaše dete uz ovu veliku podnu slagalicu iz Little Dutch kolekcije! Neka vaš mališan zauzme udobno mesto na podu i upusti se u slaganje sva 42 dela slagalice. Ova aktivnost stvara šarenu i veliku ilustraciju života na farmi, prepunu živopisnih životinja i detalja. ..
2.280,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova prelepa Little Dutch drvena igračka pruža mališanima odličnu priliku da dožive osećaj uspeha tokom procesa izgradnje. Igra uključuje tri drvene šipke i kocke različitih oblika. Zadatak dece je da slože ove kockice kako bi napravili štalu. Mogu kreirati originalnu štalu ili napraviti nešto po..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Tap tap set iz kolekcije Little Farm prikazuje užurbanu i veselu svakodnevicu Rose i Džima na farmi. Ovaj komplet je prava riznica kreativne zabave za decu. Komplet uključuje drvene geometrijske oblike i ilustrovane figure od debelog, kvalitetnog kartona, koji omogućava deci da koriste svoju ma..
2.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 389 (25 strana)