Uplovi u svet igračaka
Korpa

Lutke

Brend: Little Dutch
Ova mala vila svojom vilinskom prašinom širi čaroliju i donosi nadu gde god doleti. Sa svakim laganim pokretom svojih krila, ona unosi magičnu atmosferu i čini svaki trenutak posebnim. Postaće vaš najbolji prijatelj, uvek tu da vas podrži i brine o vama, neumorno čuvajući vaše snove i tajne...
1.950,00 RSD
Brend: Little Dutch
Miffy zeka je napravljen od štampanog somota i obožava da se mazi. Ceo je prekriven dezenom iz kolekcije "Vintage LIttle Flowers". Visok je 35 cm.Može se prati u mašini za veš na 30 °C...
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Miffy zeka je napravljen od štampanog somota i obožava da se mazi. Ceo je prekriven dezenom iz kolekcije "Vintage Sunny Stripes". Visok je 35 cm.Može se prati u mašini za veš na 30 °C...
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj set za negu će podstaći mnogo sati igre uloga. Mekani maslinastozeleni kofer rasklapa se u bolnički krevet i ima osnovne stvari za lečenje pacijenta. Tu su toplomer, špric, flaster, bolnička kapa i simpatični Jim koje može preuzeti ulogu pacijenta ili bolničara. Prati u mašini za veš na 30 step..
4.560,00 RSD
Brend: Little Dutch
Džejk i Ana jedva čekaju da krenu u avanturu sa vama. Gde ćete napraviti kamp sa ova dva istraživača? Pratite mapu ili sami odaberite mesto za postavljanje šatora. Zapalite logorsku vatru a tu su i vreće za spavanje. Srećno kampovanje! Prati u mašini za veš na 30 stepeni...
4.560,00 RSD
Brend: Little Dutch
Meki svetloplavi kofer se pretvara u krevet i nosi najlepše dodatke za spavanje koji oponašaju ritual odlaska na spavanje. Pripremite Rosu za prenoćište. Obucite joj pidžamu, operite joj zube, pročitajte joj priču za laku noć i ušuškajte je u krevet sa njenom omiljenom igračkom. Prati u mašini za ve..
4.560,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova prelepo dizajnirana zvečka sadrži miffy zeku obučenog u kolekciju "Vintage Sunny Stripes" koji čvrsto drži plastični prsten u kome se nalaze perlice koje će proizvoditi zvuk prilikom pomeranja. Na prsten je nakačen i veliki plišano sunce iz istoimene kolekcije. Proizvod perite ručno, nemojte kor..
1.320,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka visine 40cm i težine 1430g je delo španske marke Llorens, ostvarenje je sna za svaku devojčicu. Anna nosi prelepu haljinicu sa cvetnim dezenima, roze krzneni prsluk, ružičaste čarapice i kapicu. Ona je šarmantna devojka koja će brzo postati najbolja drugarica vaše devojčice. Telo joj j..
8.400,00 RSD
Brend: Llorens
Beba Bimba očarava svojim slatkim licem. Zahvaljujući pažljivo izrađenim detaljima, podseća na pravu bebu. Njeni okrugli, blago rumeni obrazi, mali prćasti nos i plave oči čine je neodoljivom.Ova Llorens beba, visoka 36 cm, nosi prljavo rozu benkicu sa simpatičnim printom mede, dok joj glavu krasi..
9.450,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka visine 35cm je delo španske marke Llorens, ostvarenje je sna za svaku devojčicu. Beba Bimba nosi beli bodi sa likom mede na grudima i belu kapicu. Uz nju se dobija i ćebence u obliku mede i bela duda na lančiću koja je samo ukrasni detalj. Telo joj je napravljeno od vinila koji je prij..
8.500,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka Elena, visine 35 cm, stvaranje španske marke Llorens, predstavlja ostvarenje sna za svaku devojčicu. Elena, šarmantna devojka, nosi prelepu pink haljinicu sa crnim srcima, svetlo roze krzneni prsluk, ružičaste čarapice i crnu kapicu. Njena sofisticirana odevna kombinacija čini je n..
7.500,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka Enco visine je 42 cm, skoro kao prava beba. Enco je obučen u beli kombinezon s veselim motivom slonića, upotpunjen plavim džemperom sa kapuljačom, plavom kapicom i plavim čarapicama. Njegovo lepo lice i velike plave oči sa dugim trepavicama dodatno naglašavaju neodoljivost ove lutk..
9.000,00 RSD
Brend: Llorens
Upoznajte Gretu, čarobnu Llorens lutku koja oduzima dah, visine 40 cm.Greta je istinska lepotica s plavim očima, dugim trepavicama i predivnom dugom crnom kosom. Njena sofisticirana odeća čini je pravom malom modnom ikonom - nosi prelepu haljinu od tila, krzneni prsluk, šarmantne čarapice i kapu..
8.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drveni krevetac za lutke koji dolazi sa jastukom, ćebetom i čaršavom. Igra uloga podstiče kreativnost i maštu i ovaj krevetac je savršena igračka da podstakne vaše dete da se uživi u ulogu roditelja...
4.800,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka visine 38cm i težine 1200g je delo španske marke Llorens, ostvarenje je sna za svaku devojčicu. Lola nosi svetlo roze haljinicu sa printovima, beli kaput sa kapuljačom, roze-belu kapicu i ružičaste čarapice. Ona je šarmantna devojka koja će brzo postati najbolja drugarica vaše devojčic..
8.100,00 RSD
Brend: Little Dutch
Miffy zeka je napravljen od mekanog pliša i štampanog somota i obožava da se mazi. Dezen haljinice je iz kolekcije "Vintage LIttle Flowers". Visok je 25 cm.Može se prati u mašini za veš na 30 °C...
1.560,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 75 (5 strana)