Uplovi u svet igračaka
Korpa

Mekane igračke

Brend: Little Dutch
Ova šarmantna, zveckava ovca je mekana i prelepa igračka za bebe. Njen nežni dizajn i prijatni oblik emituju osećaj mira. Zahvaljujući svojoj odgovarajućoj veličini i obliku, bebe je lako drže u rukama. Kada je protresete, ova igračka proizvodi veseli zvuk zveckanja koji izmamljuje osmehe i sm..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova preslatka koka iz kolekcije Little Farm obožava da se igra! Bez obzira koliko je puta odgurnuli, ona se uvek vraća za još zabave. Kada je gurnete, ova koka se veselo ljulja s jedne strane na drugu, praćena veselim zveckavim zvukom. Njen dizajn je pažljivo osmišljen kako bi podstakao razvoj m..
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Grok, grok! Ovo presence voli da se igra. Ovo malo prase je napravljeno od divno mekih materijala, što ga čini neverovatno nežnim i umiljatim. Ovo plišano prasence je posebno dizajnirano za bebe i male radoznale ruke. Napravljeno je od mekanih i sigurnih materijala koji su nežni prema bebinoj koži..
2.040,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova vesela muzička ovčica predstavlja idealan poklon za bebinu rutinu pred spavanje. Ona igra ključnu ulogu u uspostavljanju mirnog rituala pred odlazak u krevet. Samo povucite ovčicu, i nežna uspavanka će početi da svira, pružajući umirujući zvuk koji će brzo uspavati umornu bebu. Osim što je k..
2.160,00 RSD
Brend: Little Dutch
Upoznajte Džima, pravog malog gospodina sa farme! U društvu svog vernog pernatog prijatelja, kokoške, Džim doživljava niz uzbudljivih avantura na svojoj farmi. Ova plišana igračka poseduje posebno mekanu i maznu teksturu, koja je baš ono što deca vole. Osećaj mekoće i topline pruža im dodatnu ud..
3.120,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova predivna kutija donosi tri neodoljiva proizvoda za bebinu udobnost, igru i maženje. Mekana mazilica za maženje sa simpatičnom malom kokom idealna je za nežne trenutke maženja, ali takođe predstavlja sjajnu igračku za omiljenu igru peek-a-boo. Umiljata ovca je uvek spremna za veliki zagrljaj ..
3.360,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova izuzetno mekana kocka za aktivnosti u nežnim pastelnim tonovima definitivno će probuditi radoznalost vašeg malenog istraživača. Svaka strana kocke nudi različite aktivnosti obogaćene različitim teksturama i oblicima koji ne samo da razvijaju čula vaše bebe, već joj pružaju i beskrajnu zabavu..
2.160,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova šarena knjiga sa aktivnostima u obliku male farme nikada ne prestaje da fascinira bebe. Prepuna je raznih materijala i aktivnosti koje će beba otkrivati s oduševljenjem, uključujući ogledalo, zvečku i skrivene igračke. Osim toga, mekana knjiga ima različite nalepnice za dodir, koje ne samo d..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Muuu! Upoznajte ovu veselu kravicu koja obožava igru i druženje. Ona je spremna da bude uz vas i prati vas u svim vašim avanturama. Ova plišana mazilica kravica je posebno dizajnirana za bebe i male radoznale ruke. Napravljena je od mekanih i sigurnih materijala koji su nežni prema bebinoj koži,..
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovo je Rosa - zar nije preslatka u ovoj šarmantnoj odeći? Rosa obožava svoju farmu i rado će vam je pokazati. Ima prelepu baštu gde je upravo ubrala ovu crvenu lalu. Rosa plišana igračka, visine 35cm, poseduje posebno mekanu i maznu teksturu, koja je baš ono što deca vole. Osećaj mekoće i topl..
3.120,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova mala vila svojom vilinskom prašinom širi čaroliju i donosi nadu gde god doleti. Sa svakim laganim pokretom svojih krila, ona unosi magičnu atmosferu i čini svaki trenutak posebnim. Postaće vaš najbolji prijatelj, uvek tu da vas podrži i brine o vama, neumorno čuvajući vaše snove i tajne...
1.950,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova prošivena podloga za bebe s Miffy zečicom stimuliše čula vašeg deteta raznovrsnim teksturama i aktivnostima. Pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje i otkrivanje! Pucketanje zmaja, skriveno ogledalo iza sunca, mekani plišani oblaci i raznovrsne etikete duž ivica podloge pružaju interaktivno..
7.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Plišana lutka Džim sprema se za čaroliju novogodišnjih praznika! Zahvaljujući čičak trakama na svojim malim rukama, čvrsto drži svoju poslasticu, spremajući se da je podeli sa vama. Ova Božićna lutka dolazi u čvrstoj kartonskoj kutiji, čineći je izvrsnim poklonom ispod novogodišnje jelke. Uz Dži..
2.820,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova prošivena podloga za igru sa Miffy zečicom stimuliše čula bebe raznovrsnim teksturama i aktivnostima. S puno zanimljivosti za istraživanje i otkrivanje, ova podloga pruža interaktivno okruženje za vašeg mališana. Listovi cveća proizvode karakteristično pucketanje, a malo ogledalo je pažljiv..
7.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ogradica sa aktivnostima iz kolekcije "Little goose". Pričvrstite je za krevetac ili ogradicu za igru i Vaša beba može da počne da istražuje aktivnosti koje su osmišljene da stimulišu njena čula, kao što su ogledalce, zvečka, glodalica.....
3.600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova plišana spirala sa aktivnim igračkama pružiće puno zabave vašem detetu. Ima toliko toga za otkriti: različite teksture, zveckanje, ogledalo. Podstiče koordinaciju ruke i oka. Spirala se lako može pričvrstiti na krevetac, kolica ili nosiljku.Preporučeni  uzrast 0+ meseci      ..
2.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 105 (7 strana)