Uplovi u svet igračaka
Korpa

Muzički instrumenti

Brend: Janod
Dečiji bubanj iz kolekcije "Sunshine" oduševljava toplim i šarenim dizajnom. Ova igračka je savršena za podsticanje muzičkog buđenja kod dece na zabavan način. Pomaže u jačanju njihovog osećaja za ritam, te podstiče razvoj veštine slušanja, kreativnosti i motoričke koordinacije.Bubanj iz kolekcij..
3.900,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Ovaj preslatki ručni bubanj iz kolekcije "Dans la jungle" sa ilustracijom Zimbe pantera, savršen je način da deca uđu u svet muzike...
1.350,00 RSD
Brend: Janod
Confetti drvena gitara, ukrašena živopisnim crvenim, žutim, zelenim i narandžastim tonovima, predstavlja savršen uvod u svet muzike za vašeg malog virtuoza. Ova gitara sa 6 metalnih žica ne samo da ima atraktivan izgled, već i pruža autentično muzičko iskustvo za najmlađe.Da li vaš mališan sa..
5.100,00 RSD
Brend: Janod
Ova živopisna replika klavira sa 18 dirki oduševiće decu i uvesti ih u fantastični svet muzike. Izuzetno je stabilan i njegova veličina je idealno prilagođena malim pijanistima. Obuhvata i 4 partiture francuskih pesama. Klavir se automatski isključuje nakon dva minuta od poslednjeg kontakta. Za rad ..
12.000,00 RSD
Brend: Janod
Ova čarobna drvena flauta, predstavlja neodoljiv dodatak "Confetti" kolekciji instrumenata, pružajući najmlađim muzičarima priliku da istraže i uživaju u čarima muzičke improvizacije. Sa svojom kvalitetnom izradom i dopadljivim dizajnom, ova flauta nije samo muzički instrument, već i inspiracija..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Sa 4 žice koje se lako sviraju, ova plava Little Dutch gitara je posebno prilagođena dečjim rukama, podstičući razvoj motoričkih veština. Uz ovu prelepu dizajniranu gitaru, deca će ne samo uživati u muzičkom izražavanju, već i razvijati ljubav prema umetnosti i kreativnosti. Ova gitara ne sa..
3.300,00 RSD
Brend: Little Dutch
Prelepa gitara namenjena je malim muzičarima koji tek kroče u svet muzike. Ova gitara poseduje 4 žice i idealna je za prve korake ka muzičkoj slavi vašeg deteta. Svestrana je i lepo se kombinuje s ostalim dečjim muzičkim instrumentima, pružajući mališanima priliku da istraže različite zvuke i razvij..
3.300,00 RSD
Brend: Moulin Roty
Drveni klavir za decu sa 18 dirki je odličan muzički instrument za upoznavanje mališana sa muzikom. Ilustrovan nežnim likovima iz kolekcije "Dans la jungle". Boje su na bazi vode i nisu toksične...
12.500,00 RSD
Brend: Janod
Koncert počinje!Janod muzički set budi sva čula i upoznaje najmlađe muzičare sa čarima muzičke improvizacije. Idealno dizajniran za istraživanje sveta zvuka, ovaj Sunshine muzički set će oduševiti vaše dete. Sastoji se od dve kastanjete, daira, flaute i ksilofona sa osam nota, pružajući boga..
4.200,00 RSD
Brend: Janod
Podignite palice, maestro! Uz meke i tople boje, pratite Lava Lea dok istražuje nove zvukove.Janod muzički sto pružiće vašem mališanu autentično i nezaboravno iskustvo sa muzikom. Sa nekoliko različitih zvukova na jednom mestu, vaš mali umetnik će moći da se prepusti svojoj mašti. Ovaj set uk..
3.600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj prelepi ksilofon, plave boje, uvešće vaše dete u čarobni svet muzike. Lepo se kombinuje sa ostalim muzičkim igračkama...
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj prelepi ksilofon, pink boje, uvešće vaše dete u čarobni svet muzike. Lepo se kombinuje sa ostalim muzičkim igračkama...
1.800,00 RSD
Brend: Djeco
Upoznajte naš zadivljujući i lepo ukrašen bendžo sa 4 žice, specijalno dizajniran za decu. Sa veličinom prilagođenom mališanima, ovaj bendžo postaje savršen uvod u svet muzike, služeći kao odskočna daska za decu starosti 3 godine i više da istraže čari muziciranja. Ova igračka je deo šireg asor..
3.600,00 RSD
Brend: Djeco
Predivno ukrašen bubanj renomiranog brenda Djeco, namenjen za izvođenje predivnih melodija. Ovaj muzički instrument pruža savršen užitak. Bubanj je opremljen posebnim kaišem koji omogućava da ga nosite oko vrata, omogućavajući vam da svirate i marširate istovremeno. Izrađen je od kvalitetnog drve..
2.400,00 RSD
Brend: Djeco
Očaravajuća tambura, izrađena od kombinacije drveta i metala, ukrašena veselom slikom tukana na grani. Mališani mogu udarati dlanom po tamburi i uživati u veselom zveckanju koje stvara. Ovaj instrument je idealan poklon za male muzičare i znatiželjne umetnike. Pored pružanja radosti, udaranje dai..
1.920,00 RSD
Brend: Djeco
Neka vaše dete otkrije čaroliju stvaranja zvuka i muzike uz ovaj jedinstveni instrument. Sviranje gitare podstiče razvoj finih motoričkih veština, omogućavajući malim prstićima da istražuju svet muzike. Animambo gitara je takođe izvanredan izbor za poklon - bilo da je reč o dečacima ili d..
6.240,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)