Uplovi u svet igračaka
Korpa

Prve igračke

Brend: Little Dutch
Ova šarmantna, zveckava ovca je mekana i prelepa igračka za bebe. Njen nežni dizajn i prijatni oblik emituju osećaj mira. Zahvaljujući svojoj odgovarajućoj veličini i obliku, bebe je lako drže u rukama. Kada je protresete, ova igračka proizvodi veseli zvuk zveckanja koji izmamljuje osmehe i sm..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova igračka za auto sedište sa prijateljima sa farme lako se pričvršćuje na auto sedište ili kolica i pruža mnogo igre i zabave u pokretu sa igračkama koje zveckaju, imaju ogledalo, škripe… Osim što pruža zabavu, ova igračka takođe podstiče razvoj koordinacije ruku i očiju kod beba. UPOZORENJE! ..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj predivan drveni voz na povlačenje je deo čarobnog sveta Little Farm kolekcije. Postavljanje elemenata na drveni deo razvija motoričke veštine kod dece, a vozić je omiljena igračka kod svih mališana. Voz se sastoji od tri vagona sa petlom, suncokretom, kokoškom i malim pilićima. Delovi voza ..
3.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj predivan drveni traktor sa životinjama na povlačenje iz kolekcije Little Farm dolazi u kombinaciji divnih boja. Little Dutch drveni traktor i njegova prikolica se lako povezuju, a teret se može slobodno rasporediti, što pruža beskrajne mogućnosti za razvoj dečje mašte. Svaki put kada se ig..
3.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Prelepa slagalica sa motivima i životinjama iz kolekcije Little Farm. Savršena prva slagalica sa kojom deca mogu da steknu osećaj za rešavanje zagonetki i da nauče detalje. Upoznajte magični svet farme tako što ćete složiti velike slike od 3, 4, 5 komada koje su posebno dizajnirane za male ruke..
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Evo traktora sa životinjama! Predivan drveni traktor sa prikolicom na kojoj putuju životinje sa farme. U kutiji ćete pronaći traktor, prikolicu, drvene životinje i dve flašice za mleko, koje će probuditi dečju maštu i odvesti ih u čudesni svet farme, gde ima mnogo posla. Ovaj mali Little Dutch..
3.120,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova preslatka koka iz kolekcije Little Farm obožava da se igra! Bez obzira koliko je puta odgurnuli, ona se uvek vraća za još zabave. Kada je gurnete, ova koka se veselo ljulja s jedne strane na drugu, praćena veselim zveckavim zvukom. Njen dizajn je pažljivo osmišljen kako bi podstakao razvoj m..
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Grok, grok! Ovo presence voli da se igra. Ovo malo prase je napravljeno od divno mekih materijala, što ga čini neverovatno nežnim i umiljatim. Ovo plišano prasence je posebno dizajnirano za bebe i male radoznale ruke. Napravljeno je od mekanih i sigurnih materijala koji su nežni prema bebinoj koži..
2.040,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova vesela muzička ovčica predstavlja idealan poklon za bebinu rutinu pred spavanje. Ona igra ključnu ulogu u uspostavljanju mirnog rituala pred odlazak u krevet. Samo povucite ovčicu, i nežna uspavanka će početi da svira, pružajući umirujući zvuk koji će brzo uspavati umornu bebu. Osim što je k..
2.160,00 RSD
Brend: Little Dutch
Upoznajte Džima, pravog malog gospodina sa farme! U društvu svog vernog pernatog prijatelja, kokoške, Džim doživljava niz uzbudljivih avantura na svojoj farmi. Ova plišana igračka poseduje posebno mekanu i maznu teksturu, koja je baš ono što deca vole. Osećaj mekoće i topline pruža im dodatnu ud..
3.120,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova predivna kutija donosi tri neodoljiva proizvoda za bebinu udobnost, igru i maženje. Mekana mazilica za maženje sa simpatičnom malom kokom idealna je za nežne trenutke maženja, ali takođe predstavlja sjajnu igračku za omiljenu igru peek-a-boo. Umiljata ovca je uvek spremna za veliki zagrljaj ..
3.360,00 RSD
Brend: Little Dutch
Igračka koja podstiče kretanje za mališane koji uče da hodaju i za one koji su već sigurni koraci. Krenite na putovanje zajedno sa ovom slatkom malom ovčicom koja će uvek rado da vas prati svuda. Samo je povucite za konopac, i spremni ste za uzbudljivu šetnju! Ova igračka izrađena je od punog dr..
1.200,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovaj drveni Little Dutch toranj iz kolekcije Little Farm je izrađen od 5 obruča koji se mogu slagati zajedno kako bi se formirala "kula". Osnovni obruč je izbočen i drži štap koji omogućava tornju da se ljulja, čineći ga dodatno izazovnim za decu. Zadatak dece je da postave obruče na šipku prema..
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ovo mekana tkanina sa simpatičnom ovčicom iz kolekcije Little Farm uvek će biti na dohvat ruke vašem detetu. Idealno je za poneti na igralište, u kolica ili gde god da idete. Ovo ćebence ima mnogo zabavnih detalja koji će privući pažnju vašeg mališana. Ima simpatične etikete koje se lako hvat..
1.320,00 RSD
Brend: Little Dutch
Šetajte, igrajte se i učite! Little Dutch drvena hodalica sa aktivnostima pruža niz izazovnih zadataka koji podržavaju razvoj motoričkih veština deteta. Ohrabrite svoju bebu da istražuje raznovrsne aktivnosti na ovoj lepo dekorisanoj guralici. Tu su čak 8 različitih zadataka koje treba otkriti i ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova izuzetno mekana kocka za aktivnosti u nežnim pastelnim tonovima definitivno će probuditi radoznalost vašeg malenog istraživača. Svaka strana kocke nudi različite aktivnosti obogaćene različitim teksturama i oblicima koji ne samo da razvijaju čula vaše bebe, već joj pružaju i beskrajnu zabavu..
2.160,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 201 (13 strana)