Uplovi u svet igračaka
Korpa

Puzzle

Brend: Little Dutch
Prelepa slagalica sa motivima i životinjama iz kolekcije Little Farm. Savršena prva slagalica sa kojom deca mogu da steknu osećaj za rešavanje zagonetki i da nauče detalje. Upoznajte magični svet farme tako što ćete složiti velike slike od 3, 4, 5 komada koje su posebno dizajnirane za male ruke..
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Obezbedite beskrajnu zabavu za vaše dete uz ovu veliku podnu slagalicu iz Little Dutch kolekcije! Neka vaš mališan zauzme udobno mesto na podu i upusti se u slaganje sva 42 dela slagalice. Ova aktivnost stvara šarenu i veliku ilustraciju života na farmi, prepunu živopisnih životinja i detalja. ..
2.280,00 RSD
Brend: Janod
Janod drvena slagalica na temu šumskih životinja pruža uzbudljivo iskustvo otkrivanja šumskog sveta!Sa sedam 3D životinja, vaše dete će se zabavljati postavljajući svaku životinju na pravo mesto, istražujući šumski svet kroz igru. Delovi slagalice su sjajni za igru jer mogu stajati uspravno kao p..
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Akademija plesa", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 ..
2.250,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Bašta", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 x 40 cm, s..
1.800,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Ledeno kraljevstvo", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su ..
1.800,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Pariz", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 x 40 cm, s..
2.100,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Potraga za blagom", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 5..
2.250,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Safari", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 x 40 cm, ..
2.100,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Skriveni predmeti", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 5..
1.800,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Šuma", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 x 65 cm, sl..
2.100,00 RSD
Brend: Little Dutch
Oživite radost praznične euforije uz XL Božićnu slagalicu! Sa 35 raznobojnih komada, zajedno sa svojim mališanima, slažite ovu slagalicu i sastavite sliku novogodišnje jelke koju ukrašavaju irvasi, zec i njihovi veseli prijatelji.Sedite udobno na pod i uživajte u stvaranju ogromne puzzle koja je..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Od jedrilice do galeba. Ukupno 6 slagalica na temu "Sailors bay" kolekcije u jednom setu. One su odlična edukativna igračka za decu jer poboljšavaju osnovne fine motoričke sposobnosti i razvijaju osnovne veštine kao što su rešavanje problema, prepoznavanje oblika i strpljenje. Napravljene su od čvrs..
1.440,00 RSD
Brend: Janod
Uz ovu Janodova drvenu slagalicu deca će naučiti i upoznati domaće životinje na jednostavan i zabavan način!Mališani će uživati stavljajući životinje na njihova prava mesta, a delovi slagalice su takođe odlični za igru jer se mogu koristiti kao figurice koje stoje uspravno. Kroz ovu interakti..
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Dečija drvena slagalica - umetaljka za decu, sa motivima šumskih životinja, predstavlja savršenu zabavu za mališane koji vole istraživati i učiti kroz igru. Ova slagalica sastoji se od 6 delova, prikazujući različite šumske životinje, a drveni klinovi omogućavaju lakše rukovanje i postavljanje d..
2.100,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica od 300 delova. Kroz igru Vaše dete će dok je sklapa razvijati fine motoričke sposobnosti i koncentraciju, a kad je sklopi moći će da uči o narodima i životinjskom svetu u svim krajevima sveta. Dolazi u praktičnom koferu sa platnenom ručkom, što je čini idealnom za lako pospremanj..
2.700,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 61 (4 strana)