Uplovi u svet igračaka
Korpa

Drvene igračke

Brend: Little Dutch
Evo traktora sa životinjama! Predivan drveni traktor sa prikolicom na kojoj putuju životinje sa farme. U kutiji ćete pronaći traktor, prikolicu, drvene životinje i dve flašice za mleko, koje će probuditi dečju maštu i odvesti ih u čudesni svet farme, gde ima mnogo posla. Ovaj mali Little Dutch..
3.120,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova prelepa Little Dutch drvena igračka pruža mališanima odličnu priliku da dožive osećaj uspeha tokom procesa izgradnje. Igra uključuje tri drvene šipke i kocke različitih oblika. Zadatak dece je da slože ove kockice kako bi napravili štalu. Mogu kreirati originalnu štalu ili napraviti nešto po..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica koja se otvara predstavlja predivnu štalu punu uzbudljivih dodataka. Uz ovu štalu dolaze i životinje, alati, ograde i stanovnici farme. Štalu možete zatvoriti koristeći drvenu ručku koja je jednostavna za nošenje. Njen izgled i dodaci podstiču decu na dugotrajnu igru u..
6.240,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica za lutke je idealna igračka za decu da ispolje svoju kreativnost i maštovitost. Ova čarobna kućica dolazi u nežnoj beloj boji sa ružičastim krovom, a nudi brojne interaktivne mogućnosti za igru. Na krovu se nalaze drveni kapci se mogu otvarati i zatvarati, a deo krova ..
12.600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena dečija kućica za igru iz kolekcije Little Dutch predstavlja čarobno okruženje za vaše mališane. Ova prenosiva drvena kućica obojena je nežnom ružičastom bojom i prepuna je predivnih detalja. Kućica je dizajnirana s pažnjom i nudi brojne mogućnosti za maštovitu igru. Unutar kućice, deca će..
9.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drveni maslinasti tricikl je neodoljivo slatko i bezbedno sredstvo za prevoz vašeg malog istraživača. Sa svojim šarmantnim dizajnom, ovaj tricikl privlači pažnju ne samo svojom izgledom, već i udobnim i stabilnim sedištem koje pruža vašem detetu. Upravljač tricikla je opremljen sa d..
8.880,00 RSD
Brend: Little Dutch
Spremni za igru!Otkrijte raznovrsne aktivnosti koje pruža ovaj šarmantni sto pastelnih boja. Pomozite leptirićima da prenesu perle duž spirale, sagradite cvetni toranj ili popunite slagalicu. Zavrtite točkove i pređite cvetna polja zajedno sa zabavnim likovima poput zeca, gusenice ili bubamare. ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Spremni za igru!Otkrijte raznovrsne aktivnosti koje nudi ovaj šarmantni sto pastelnih boja. Pomozite galebovima da obave svoj posao u luci ili sagradite svetionik. Popunite slagalicu, zavrtite točkove i plovite lađom kroz kreativne avanture.Little Dutch drveni sto sa aktivnostima ima čak ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Prelepi aparat za espresso kafu u pastelnim bojama. Uz aparat dolaze i dve šolje za kafu sa kašičicama i 5 različitih umetaka za kafu : espresso, lungo, cappuccino, macchiato i latte.Preporučeni uzrast 3+ godine                         ..
3.300,00 RSD
Brend: Little Dutch
Izbušite, zavrtite i odvrnite! Sa našom drvenom bušilicom, mali majstori mogu popraviti skoro sve. Koja će biti njihova prva „uradi sam“ avantura? Sa tri zamenska vrha, izbor je vaš! Pričvrstite odabrani vrh u glavu bušilice i krenite u akciju. Okrenite točak pozadi kako biste rotirali bušilicu i..
1.920,00 RSD
Brend: Little Dutch
Zamislite želju i jako dunite svećicu! Ulepšajte svoju tortu šlagom, voćem i podelite je sa drugarima. Naš komplet sadrži 6 već isečenih delova, šarene sveće, veseli tanjir i praktičan nož za posluživanje.Ostaje nam samo da vam poželimo srećan rođendan!Preporučeni uzrast 3+ godine   ..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena vagica za merenje koja je neophodna svakom malom prodavcu voća i povrća. Pomaže u razvoju društvenih, motoričkih i matematičkih veština.Preporučeni uzrast 2+ godine                                 Dimenzije p..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Postanite profesionalni frizer! Pozovite svoje prijatelje, porodicu i lutke u svoj frizerski salon. Ovaj drveni set osnovnih potrepština za frizera uključuje: makaze, fen za kosu, peglu za kosu, češalj, šampon, lak za kosu i gel. Sav pribor možete smestiti u podesivi pojas koji potom možete nositi o..
3.720,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova lepo dizjnirana drvena kasa savršena je za igru prodavca. Uključuje skener za proizvode, čitač kartica, fioku sa novcem i kasu sa tipkama.Preporučeni uzrast 3+ godine                  Dimenzije proizvoda 15,8x16,5x9,5Materijal Drvo..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Sa ovom drvenom mini kuhinjom možete pretvoriti bilo koju ravnu površinu u prostor za kuvanje. Tu je šerpa i tiganj za pripremu najmaštovitijih jelovnika. Postoji čak i mala sudopera, dve lopatice i posude za so i biber...
4.800,00 RSD
Brend: Le Toy Van
Uživajte u igri s ovim predivnim setom kuhinjskog nameštaja za kućicu za lutke. Ovaj prelepi dodatak ima savremen izgled koji dodaje šarm svakom minijaturnom domu iz snova. Sa 20 pojedinačnih dodataka napravljenih od punog drveta, ova visokokvalitetna igračka uključuje čvrst kuhinjski sto sa dve ..
4.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 176 (11 strana)