Uplovi u svet igračaka
Korpa

Zabava

Brend: Little Dutch
Obezbedite beskrajnu zabavu za vaše dete uz ovu veliku podnu slagalicu iz Little Dutch kolekcije! Neka vaš mališan zauzme udobno mesto na podu i upusti se u slaganje sva 42 dela slagalice. Ova aktivnost stvara šarenu i veliku ilustraciju života na farmi, prepunu živopisnih životinja i detalja. ..
2.280,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova prelepa Little Dutch drvena igračka pruža mališanima odličnu priliku da dožive osećaj uspeha tokom procesa izgradnje. Igra uključuje tri drvene šipke i kocke različitih oblika. Zadatak dece je da slože ove kockice kako bi napravili štalu. Mogu kreirati originalnu štalu ili napraviti nešto po..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova klasična igra za balansiranje iz kolekcije Little Farm nudi uzbudljivu i zabavnu igru koja će zadovoljiti i najmlađe ali i najstarije. Postavite životinje na gredu, ali budite pažljivi jer moraju ostati u ravnoteži da ne bi pale! Igra se može igrati na dva načina: prvi, možete postaviti živ..
3.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Igra memorije je ne samo zabavna već i edukativna igra, namenjena deci starijoj od 3 godine. Ova igra pomaže deci da se upoznaju sa različitim životinjama i predmetima, istovremeno razvijajući njihovo pamćenje. Svaka kartica sadrži ilustraciju životinje ili predmeta koji se može pronaći na farmi...
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Sastavite pravilno ovu kartonsku kulu za decu i napravite prelepu farmu iz svojih snova! Svaka stranica u igri izgradnje kula pruža raznovrsne mogućnosti za kreativnost i učenje. Možete prilagoditi igru prema uzrastu deteta. Mališani mogu usmeriti svoje aktivnosti prema slikama, brojevima ili pr..
1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica za lutke je idealna igračka za decu da ispolje svoju kreativnost i maštovitost. Ova čarobna kućica dolazi u nežnoj beloj boji sa ružičastim krovom, a nudi brojne interaktivne mogućnosti za igru. Na krovu se nalaze drveni kapci se mogu otvarati i zatvarati, a deo krova ..
12.600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena dečija kućica za igru iz kolekcije Little Dutch predstavlja čarobno okruženje za vaše mališane. Ova prenosiva drvena kućica obojena je nežnom ružičastom bojom i prepuna je predivnih detalja. Kućica je dizajnirana s pažnjom i nudi brojne mogućnosti za maštovitu igru. Unutar kućice, deca će..
9.000,00 RSD
Brend: Little Dutch
Uskačite, preskačite, žonglirajte. Mogućnosti igre sa ovim activity prstenovima su beskrajne!Bilo da skačete iz kruga u krug na jednoj nozi, vrtite ih oko ruke ili sortirate svoje igračke, ovi prstenovi unose zabavu u svaku igru. Izrađeni od mekog i savitljivog silikonskog materijala, sigurni su ..
2.100,00 RSD
Ko kaže da su zastavice rezervisane samo za posebne prilike?! Ukrasite dečiju sobu ovim prelepim Baby Bunny zastavicama! Postavite ih na zid, na policu za knjige ili koristite kao dekoraciju za dečiji šator. Zastavice su izrađene od 100% organskog pamuka i imaju dužinu od 200 cm. Prati u mašini z..
1.080,00 RSD 1.800,00 RSD
Brend: Little Dutch
Spremni za igru!Otkrijte raznovrsne aktivnosti koje nudi ovaj šarmantni sto pastelnih boja. Pomozite galebovima da obave svoj posao u luci ili sagradite svetionik. Popunite slagalicu, zavrtite točkove i plovite lađom kroz kreativne avanture.Little Dutch drveni sto sa aktivnostima ima čak ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Prelepi aparat za espresso kafu u pastelnim bojama. Uz aparat dolaze i dve šolje za kafu sa kašičicama i 5 različitih umetaka za kafu : espresso, lungo, cappuccino, macchiato i latte.Preporučeni uzrast 3+ godine                         ..
3.300,00 RSD
Brend: Little Dutch
Izbušite, zavrtite i odvrnite! Sa našom drvenom bušilicom, mali majstori mogu popraviti skoro sve. Koja će biti njihova prva „uradi sam“ avantura? Sa tri zamenska vrha, izbor je vaš! Pričvrstite odabrani vrh u glavu bušilice i krenite u akciju. Okrenite točak pozadi kako biste rotirali bušilicu i..
1.920,00 RSD
Brend: Little Dutch
Zamislite želju i jako dunite svećicu! Ulepšajte svoju tortu šlagom, voćem i podelite je sa drugarima. Naš komplet sadrži 6 već isečenih delova, šarene sveće, veseli tanjir i praktičan nož za posluživanje.Ostaje nam samo da vam poželimo srećan rođendan!Preporučeni uzrast 3+ godine   ..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena vagica za merenje koja je neophodna svakom malom prodavcu voća i povrća. Pomaže u razvoju društvenih, motoričkih i matematičkih veština.Preporučeni uzrast 2+ godine                                 Dimenzije p..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Postanite profesionalni frizer! Pozovite svoje prijatelje, porodicu i lutke u svoj frizerski salon. Ovaj drveni set osnovnih potrepština za frizera uključuje: makaze, fen za kosu, peglu za kosu, češalj, šampon, lak za kosu i gel. Sav pribor možete smestiti u podesivi pojas koji potom možete nositi o..
3.720,00 RSD
Brend: Little Dutch
Obucite Džima i Rosu! Pomoću ove magnetne slagalice možete kreirati bekrajne kombinacije. Uz igru i zabavu se istovremeno podstiče i koordinacija pokreta. Slagalica sadrži 80 malih magneta, 6 kartica sa kombinacijama za Džima i 6 za rosu. Naravno vi možete pustiti mašti na volju i praviti sopstvene ..
2.160,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 332 (21 strana)