Uplovi u svet igračaka
Korpa

Igra

Brend: Little Dutch
Tap tap set iz kolekcije Little Farm prikazuje užurbanu i veselu svakodnevicu Rose i Džima na farmi. Ovaj komplet je prava riznica kreativne zabave za decu. Komplet uključuje drvene geometrijske oblike i ilustrovane figure od debelog, kvalitetnog kartona, koji omogućava deci da koriste svoju ma..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Igra memorije je ne samo zabavna već i edukativna igra, namenjena deci starijoj od 3 godine. Ova igra pomaže deci da se upoznaju sa različitim životinjama i predmetima, istovremeno razvijajući njihovo pamćenje. Svaka kartica sadrži ilustraciju životinje ili predmeta koji se može pronaći na farmi...
1.440,00 RSD
Brend: Little Dutch
Šta vidite na farmi? Magnetna knjiga iz kolekcije Little Farm prikazuje užurbanu i veselu svakodnevicu Rose i Džima na farmi. Ova magnetna knjiga je idealna za podsticanje maštovite igre i kreativnosti kod dece. Koristi se tako što postavljate magnete na kartice kako biste postavili scene sa far..
2.160,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica koja se otvara predstavlja predivnu štalu punu uzbudljivih dodataka. Uz ovu štalu dolaze i životinje, alati, ograde i stanovnici farme. Štalu možete zatvoriti koristeći drvenu ručku koja je jednostavna za nošenje. Njen izgled i dodaci podstiču decu na dugotrajnu igru u..
6.240,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drvena kućica za lutke je idealna igračka za decu da ispolje svoju kreativnost i maštovitost. Ova čarobna kućica dolazi u nežnoj beloj boji sa ružičastim krovom, a nudi brojne interaktivne mogućnosti za igru. Na krovu se nalaze drveni kapci se mogu otvarati i zatvarati, a deo krova ..
12.600,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drveni pink tricikl je preslatko i sigurno sredstvo za prevoz mališana. Sa svojim šarmantnim dizajnom "Little Pink Flowers", ovaj tricikl je ne samo atraktivan vizuelno, već i pruža udobno i stabilno sedište za vaše dete. Upravljač tricikla je opremljen sa dve gumene ručke koje pruž..
8.880,00 RSD
Brend: Little Dutch
Little Dutch drveni maslinasti tricikl je neodoljivo slatko i bezbedno sredstvo za prevoz vašeg malog istraživača. Sa svojim šarmantnim dizajnom, ovaj tricikl privlači pažnju ne samo svojom izgledom, već i udobnim i stabilnim sedištem koje pruža vašem detetu. Upravljač tricikla je opremljen sa d..
8.880,00 RSD
Brend: Little Dutch
Spremni za igru!Otkrijte raznovrsne aktivnosti koje pruža ovaj šarmantni sto pastelnih boja. Pomozite leptirićima da prenesu perle duž spirale, sagradite cvetni toranj ili popunite slagalicu. Zavrtite točkove i pređite cvetna polja zajedno sa zabavnim likovima poput zeca, gusenice ili bubamare. ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Spremni za igru!Otkrijte raznovrsne aktivnosti koje nudi ovaj šarmantni sto pastelnih boja. Pomozite galebovima da obave svoj posao u luci ili sagradite svetionik. Popunite slagalicu, zavrtite točkove i plovite lađom kroz kreativne avanture.Little Dutch drveni sto sa aktivnostima ima čak ..
8.640,00 RSD
Brend: Little Dutch
Prelepi aparat za espresso kafu u pastelnim bojama. Uz aparat dolaze i dve šolje za kafu sa kašičicama i 5 različitih umetaka za kafu : espresso, lungo, cappuccino, macchiato i latte.Preporučeni uzrast 3+ godine                         ..
3.300,00 RSD
Brend: Little Dutch
Izbušite, zavrtite i odvrnite! Sa našom drvenom bušilicom, mali majstori mogu popraviti skoro sve. Koja će biti njihova prva „uradi sam“ avantura? Sa tri zamenska vrha, izbor je vaš! Pričvrstite odabrani vrh u glavu bušilice i krenite u akciju. Okrenite točak pozadi kako biste rotirali bušilicu i..
1.920,00 RSD
Brend: Little Dutch
Zamislite želju i jako dunite svećicu! Ulepšajte svoju tortu šlagom, voćem i podelite je sa drugarima. Naš komplet sadrži 6 već isečenih delova, šarene sveće, veseli tanjir i praktičan nož za posluživanje.Ostaje nam samo da vam poželimo srećan rođendan!Preporučeni uzrast 3+ godine   ..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Drvena vagica za merenje koja je neophodna svakom malom prodavcu voća i povrća. Pomaže u razvoju društvenih, motoričkih i matematičkih veština.Preporučeni uzrast 2+ godine                                 Dimenzije p..
2.400,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova mala vila svojom vilinskom prašinom širi čaroliju i donosi nadu gde god doleti. Sa svakim laganim pokretom svojih krila, ona unosi magičnu atmosferu i čini svaki trenutak posebnim. Postaće vaš najbolji prijatelj, uvek tu da vas podrži i brine o vama, neumorno čuvajući vaše snove i tajne...
1.950,00 RSD
Brend: Little Dutch
Postanite profesionalni frizer! Pozovite svoje prijatelje, porodicu i lutke u svoj frizerski salon. Ovaj drveni set osnovnih potrepština za frizera uključuje: makaze, fen za kosu, peglu za kosu, češalj, šampon, lak za kosu i gel. Sav pribor možete smestiti u podesivi pojas koji potom možete nositi o..
3.720,00 RSD
Brend: Little Dutch
Ova lepo dizjnirana drvena kasa savršena je za igru prodavca. Uključuje skener za proizvode, čitač kartica, fioku sa novcem i kasu sa tipkama.Preporučeni uzrast 3+ godine                  Dimenzije proizvoda 15,8x16,5x9,5Materijal Drvo..
2.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 336 (21 strana)