Uplovi u svet igračaka
Korpa

O nama

Naša avantura kroz čudesan svet igre i mašte zvanično je počela 2018. godine. Sama ideja da zakoračimo u tu uzbudljivu avanturu razvila se dosta ranije, sa prvim koracima naše dece. Sa puno pažnje i ljubavi šarali smo im svet zanimljivim i edukativnim igračkama koje smo pronalazili u Londonu, Parizu i drugim evropskim gradovima.

Kroz igru, stvorili smo naš "Nasmejani svet".

Igračke koje možete pronaći sada i kod nas su prestižnih evropskih brendova, anatomski dizajnirane i napravljene da odgovaraju uzrastu vaših mališana, bezbedne su za igru i modernog dizajna koji osvaja srca.

Pronaći ćete razne zanimljive knjige, gift program, lampe i skoro sve što vaše dete može da zamisli...

Proizvodi iz nasmejanog asortimana vratiće roditelje u detinjstvo, a decu uvesti u uzbudljivi svet koji će dugo ostati u njihovom sećanju. Sa težnjom da postanemo naša i vaša porodična tradicija mi smo za sada novi svet za vašu decu - mi smo "Nasmejani svet". Igračke za decu od punog drveta, poznatih svetskih proizvodjača: Janod, Le Toy Van, Pearhead, A Little Lovely Compani, Vilac, Little Dutch, Candylab, Donsje, Moulin Roty, Play and Go, Minimals, Scoot and ride, Kidzroom, Llorens, Izipizi, Safe'n'beautiful, Oli'n'Carol, Waytoplay i drugi.
Nasmejani svet