Uplovi u svet igračaka
Korpa

Kutija za užinu

Brend: Mepal
Praktični set za ručak iz kolekcije "Animal friends" koji se sastoji od pop-up bočice za piće i midi kutije za ručak. Boca radi na principu pritisni i pij a kutija za ručak se moze podeliti na 3 odeljka a sadrži i viljušku. Set se može prati u mašini za sudove...
2.520,00 RSD
Brend: Mepal
Praktični set za ručak iz kolekcije "Animal friends" koji se sastoji od sb( sealing bottle) bočice za piće i midi kutije za ručak. Boca je nepropusna zahvaljujući specijalnom zaptivnom prstenu u poklopcu sa navojem i obezbeđuje hermetičko zaptivanje, a kutija za ručak se moze podeliti na 3 odeljka a..
2.520,00 RSD
Brend: Mepal
Praktični set za ručak iz kolekcije "Space" koji se sastoji od pop-up bočice za piće i midi kutije za ručak. Boca radi na principu pritisni i pij a kutija za ručak se moze podeliti na 3 odeljka a sadrži i viljušku. Set se može prati u mašini za sudove...
2.520,00 RSD
Brend: Mepal
Praktični set za ručak iz kolekcije "Space" koji se sastoji od sb( sealing bottle) bočice za piće i midi kutije za ručak. Boca je nepropusna zahvaljujući specijalnom zaptivnom prstenu u poklopcu sa navojem i obezbeđuje hermetičko zaptivanje, a kutija za ručak se moze podeliti na 3 odeljka a sadrži i..
2.520,00 RSD
Brend: Little Dutch
Treba vam kutija za ručak? Mepal kutija iz kolekcije Flowers & Butterflies je savršena za pakovanje obroka ili grickalica za dete dok ste u pokretu. Bez obzira da li je u pitanju škola, igralište ili dan proveden u zoološkom vrtu, ova kutija za ručak će biti neizostavan saveznik, pružajući ..
1.320,00 RSD
Brend: Little Dutch
Bez obzira da li je u pitanju škola, igralište ili dan proveden u zoološkom vrtu, ova kutija za ručak će biti neizostavan saveznik, pružajući praktičnost i radost mališanu. Mepal kutija iz kolekcije Sailors bay je savršena za pakovanje obroka ili grickalica za vaše dete dok ste u pokretu. Kutija..
1.320,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)