Uplovi u svet igračaka
Korpa

Clever Clixx

CleverClixx je nov evropski brend osnovan 2023. godine, sa svojim sedištem u Belgiji. Njihova posvećenost je u podsticanju kreativnosti, razvoja motoričkih veština i promovisanju STEAM učenja kroz igru.

Magnetni setovi, izrađeni od visokokvalitetne MABS plastike, predstavljaju savršen alat za ostvarivanje ove misije! Prilagođeni za mališane od 36 meseci i više, ovi setovi pružaju priliku najmlađima da istražuju svet oblika i konstrukcija. Dopustite im da otkriju neograničene mogućnosti koje se kriju u raznolikim oblicima dostupnim u sklopu CleverClixx setova.


Brend: Clever Clixx
Zabavni dodatak za tobogan Ball Run Flamingo set rezultat je saradnje sa fantastičnom porodičnom radnjom De Gele Flamingo. Dodajte svom Cleverclixx toboganu tropski šarm uz ovaj zabavni set dodataka. Ovo fantastično pakovanje sa 65 magnetnih pločica daje dodatnu dimenziju vašim kreacijama.Napo..
9.600,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Otkrijte beskrajno zadovoljstvo gradnje sa ovim velikim Cleverclixx kreativnim setom od 125 delova. Ovaj predivni pastelni set pruža  detetu priliku da istražuje različite oblike i boje dok gradi svoj svet iz mašte. Savršen je za zajedničko igranje sa porodicom i stvaranje velikih građevins..
17.500,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Cleverclixx je više od igračke - to je ključ za otključavanje neograničenog sveta našte i kreativnosti i zabave za celu porodicu!  Ovaj predivni pastelni Cleverclixx set od 210 delova pruža  detetu priliku da istražuje različite oblike i boje dok gradi svoj svet iz mašte. Savršen je za za..
27.000,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Upoznajte sve oblike uz ovaj set od 45 delova! Sa prelepim pastelnim bojama, ovaj set predstavlja super dodatak vašoj Cleverclixx kolekciji! Cleverclixx setovi su igračke koje rastu zajedno s vašom decom, pružajući im priliku da razvijaju razumevanje 3D prostora već od treće godine. S godinama, ..
8.200,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Doživite magični svet kreativnosti uz Cleverclixx Mega Ice Crystal Pack. Ovaj očaravajući komplet omogućava vam da pravite svetlucave ledene kreacije koje će rasplamsati maštu kako dece tako i roditelja. Sa čak 180 magnetnih pločica, ovaj set garantuje sate zabave.Cleverclixx setovi su više od ig..
24.000,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Oživite svet mašte mališana uz Cleverclixx Ball Run Tobogan! S ovim setom od 110 delova u pastelnim bojama, kreacije postaju beskrajne. Razbudite kreativnost kod najmlađih, stvarajući neponovljive konstrukcije koje će ih oduševiti! Cleverclixx tobogan u pastelnim bojama sa 110 delova omogućava v..
12.500,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Oživite svet mašte najmlađih uz Cleverclixx Ball Run Tobogan! Sa ovim setom od 70 delova u nežnim pastelnim bojama, igra sa magnetima postaje beskrajno zadovoljstvo. Probudite kreativnost kod najmlađih, omogućavajući im da stvaraju jedinstvene konstrukcije koje će ih oduševiti! Cleverclixx toboga..
11.000,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Imate li Cleverclixx trkačku stazu? Učinite je još uzbudljivijom ovim dodatnim automobilom. Ovaj crveni automobil dostupan je i u plavoj boji. Stavite AA bateriju u automobil i on počinje da se kreće. Prednja svetla svetle kada počne da se kreće. Napomena: Ovaj Cleverclixx automobil nije kom..
1.350,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Imate li Cleverclixx trkačku stazu? Učinite je još uzbudljivijom s ovim dodatnim automobilom. Ovaj plavi automobil dostupan je i u crvenoj boji. Stavite AA bateriju u automobil i on počinje da se kreće. Prednja svetla svetle kada počne da se kreće. Napomena: Ovaj Cleverclixx automobil..
1.350,00 RSD
Brend: Clever Clixx
Napravite super zabavan auto uz Cleverclixx set vozila od 25 delova. Uz ovaj uzbudljivi komplet, vaše dete će zakoračiti u nezaboravnu avanturu stvaranja, istražujući raznovrsne oblike u razigranim bojama. Ovaj set je savršen za početnike i idealan za upoznavanje magičnog sveta Cleverclixx-a..
5.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)