Uplovi u svet igračaka
Korpa

Janod

Janod je francuski brend nastao 1970. godine. Specijalizovan je za proizvodnju tradicionalnih igračaka i igara od drveta i kartona. Obožavaju ga deca koja tek otkrivaju čarobni svet igračaka ali i odrasli, jer su i sami možda odrasli uz njih. Namenjene uzrastu od 12 meseci do 9 godina u Janod ponudi su šarene i originalne igračke za decu. Janod recept za drugačiji način igranja sadrži 3 ključna sastojka:

  • Dizajn
  • Imaginacija
  • Učenje
Kako bi nastali proizvodi koji su istovremeno zabavni i savremeni ali i napravljeni od visokokvalitetnih i izdržljivih materijala koji traju, Janod kreativni tim neprestano kreira sjajne klasične igračke. Igračke koje stimulišu maštu, pospešuju sreću i stvaraju trajne uspomene. Bilo da je to sastavljanje dva dela slagalice, uvijanje, šrafljenje, pronalazak pravog tona na ksilofonu ili izgradnja kule od kocaka "igra" zahteva puno truda vašeg mališana. Cenite njihov trud, poštujte njihove sklonosti i pružite im slobodu da sami steknu iskustvo i usavrše svoje veštine. Na taj način mališani će biti zadovoljni a dečije okice blistaće od radosti.


Brend: Janod
U ovoj predivno ilustrovanoj kutiji, otkrijte magiju zabave kroz set od 6 klasičnih društvenih igara, prilagođenih za 2 do 6 igrača. Svaka igra predstavlja poseban izazov i prilagođena je različitim uzrastima, pružajući beskrajnu radost svima koji žude za druženjem i zabavom.Ova fantastična zbirk..
4.200,00 RSD
Brend: Janod
Drvena vatrogasna stanica na 3 sprata. Uključuje: 2 automobila, vatrogasna kola, hitnu pomoć i helikopter. Ima dve rampe, mehanički lift sa zupčanikom, i heliodrom. Na cevi koja povezuje spratove nalaze se dve figure vatrogasaca (ne mogu da se sklone) koje, kada se oslobode odozgo, klize nadole roti..
8.100,00 RSD
Brend: Janod
Janod drvena slagalica na temu šumskih životinja pruža uzbudljivo iskustvo otkrivanja šumskog sveta!Sa sedam 3D životinja, vaše dete će se zabavljati postavljajući svaku životinju na pravo mesto, istražujući šumski svet kroz igru. Delovi slagalice su sjajni za igru jer mogu stajati uspravno kao p..
2.400,00 RSD
Brend: Janod
Sa ovim setom za poslastičare, vaši mali kulinarski virtuozi će uživati u pravljenju ukusnih kolača i keksića u svojoj dečijoj kuhinji. Set se sastoji od 19 pažljivo izrađenih elemenata koji čine pravo malo kulinarsko carstvo za najmlađe.Uz brašno koje dolazi u simpatičnoj platnenoj kesi, karton..
3.750,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Akademija plesa", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 ..
2.250,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Bašta", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 x 40 cm, s..
1.800,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Ledeno kraljevstvo", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su ..
1.800,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Pariz", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 x 40 cm, s..
2.100,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Potraga za blagom", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 5..
2.250,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Safari", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 x 40 cm, ..
2.100,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Skriveni predmeti", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 5..
1.800,00 RSD
Brend: Janod
Kartonska slagalica na temu "Šuma", spakovana u fini koferčić sa platnenom drškom u kome se nalazi i poster/obrazac koji će vam pomoći u slaganju. Slagalica pomaže u razvoju kratkotrajne memorije, fine motorike, koordinacije između oka i ruke i razvoju samopouzdanja.Dimenzije slike su 50 x 65 cm, sl..
2.100,00 RSD
Brend: Janod
Kreativni set sa ilustracijama na crnoj pozadini na koj morate da nalepite nalepnice u boji da bi ste stvorili šarene prolećne slike. Set sadrži: 5 tabli za ukrašavanje, 7 listova nalepnica različitih boja i veličina. Tu je i uputstvo takođe...
1.500,00 RSD
Brend: Janod
Kreativni set koji sadrži: 5 ukrasnih tabli, 1500 komada mini kristala, 5 traka. Set razvija kreativnost i finu motoriku...
2.150,00 RSD
Brend: Janod
Dečiji bubanj iz kolekcije "Sunshine" oduševljava toplim i šarenim dizajnom. Ova igračka je savršena za podsticanje muzičkog buđenja kod dece na zabavan način. Pomaže u jačanju njihovog osećaja za ritam, te podstiče razvoj veštine slušanja, kreativnosti i motoričke koordinacije.Bubanj iz kolekcij..
3.900,00 RSD
Brend: Janod
Drveni lemur na povlačenje pratiće vas gde god da krenete i udaraće svojim šapicama po ksilofonu da najavi vaš dolazak. Točkovi su gumirani i dobro prijanjaju na svaku poslogu.Janod kolekcija "Tropik" je serija razvojnih drvenih edukativnih igračaka za mališane od 1 godine, ukrašenih tropskim bojama..
3.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 130 (9 strana)