Uplovi u svet igračaka
Korpa

Llorens

Llorens je španski brend koji se bavi ručnom izradom lutki koje mame osmehe i nadahnjuju sreću mališana širom sveta.

Od davne 1958. godine do danas Llorens tim veruje da je igranje najbolji način za učenje. Sve Llorens lutke napravljene su sa puno ljubavi. Prilikom dizajniranja vodi se računa o svim detaljima. Zato ove lutke izgledaju jako uverljivo. Nemojte se iznenaditi ako neko pomisli da je u pitanju prava beba.

Llorens lutke izrađene su od mekanog vinila prijatnog na dodir i najkvalitetnijih tkanina. Prave se u različitim veličinama kako bi svako dete imalo lutku koja mu savršeno odgovara i koja će biti uz njega tokom celog detinjstva. Llorens lutka siže u ukrasnoj kutiji što je čini idealnim poklonom.


Brend: Llorens
Llorens lutka visine 40cm i težine 1430g je delo španske marke Llorens, ostvarenje je sna za svaku devojčicu. Anna nosi prelepu haljinicu sa cvetnim dezenima, roze krzneni prsluk, ružičaste čarapice i kapicu. Ona je šarmantna devojka koja će brzo postati najbolja drugarica vaše devojčice. Telo joj j..
8.400,00 RSD
Brend: Llorens
Beba Bimba očarava svojim slatkim licem. Zahvaljujući pažljivo izrađenim detaljima, podseća na pravu bebu. Njeni okrugli, blago rumeni obrazi, mali prćasti nos i plave oči čine je neodoljivom.Ova Llorens beba, visoka 36 cm, nosi prljavo rozu benkicu sa simpatičnim printom mede, dok joj glavu krasi..
9.450,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka visine 35cm je delo španske marke Llorens, ostvarenje je sna za svaku devojčicu. Beba Bimba nosi beli bodi sa likom mede na grudima i belu kapicu. Uz nju se dobija i ćebence u obliku mede i bela duda na lančiću koja je samo ukrasni detalj. Telo joj je napravljeno od vinila koji je prij..
8.500,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka Elena, visine 35 cm, stvaranje španske marke Llorens, predstavlja ostvarenje sna za svaku devojčicu. Elena, šarmantna devojka, nosi prelepu pink haljinicu sa crnim srcima, svetlo roze krzneni prsluk, ružičaste čarapice i crnu kapicu. Njena sofisticirana odevna kombinacija čini je n..
7.500,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka Enco visine je 42 cm, skoro kao prava beba. Enco je obučen u beli kombinezon s veselim motivom slonića, upotpunjen plavim džemperom sa kapuljačom, plavom kapicom i plavim čarapicama. Njegovo lepo lice i velike plave oči sa dugim trepavicama dodatno naglašavaju neodoljivost ove lutk..
9.000,00 RSD
Brend: Llorens
Upoznajte Gretu, čarobnu Llorens lutku koja oduzima dah, visine 40 cm.Greta je istinska lepotica s plavim očima, dugim trepavicama i predivnom dugom crnom kosom. Njena sofisticirana odeća čini je pravom malom modnom ikonom - nosi prelepu haljinu od tila, krzneni prsluk, šarmantne čarapice i kapu..
8.400,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka visine 38cm i težine 1200g je delo španske marke Llorens, ostvarenje je sna za svaku devojčicu. Lola nosi svetlo roze haljinicu sa printovima, beli kaput sa kapuljačom, roze-belu kapicu i ružičaste čarapice. Ona je šarmantna devojka koja će brzo postati najbolja drugarica vaše devojčic..
8.100,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka beba Nika, visine 40 cm, je pažljivo izrađenih do najsitnijih detalja. Njena realistična pojava oduševljava, ističući se okruglim, blago rumenim obrazima, prćastim nosem i plavim očima.Odeća Nika je pažljivo birana i doprinosi njenom jedinstvenom izgledu - nosi braon duksić preko ro..
12.000,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka Roberta, visine 33 cm, predstavlja savršenu igračku koja će oduševiti svako dete.Ova elegantno obučena lutka nosi nežno roze haljinicu ukrašenu crnim srcima, roze džemper, bele čarapice i ima dva repića vezana roze gumicama. Njena realistična pojava dodatno se ističe složenim detalj..
7.300,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka Saša je pravo malo čudo od dečaka, obučen u predivan bledoplavi kombinezon i belu jaknicu sa krznenom kapuljačom, uz dodatak odgovarajućeg šala, kape sa pufnom i preslatkih čarapica. Ova neodoljiva lutka ističe se svojim lepim, nežnim licem, tamnoplavim očima i plavom kosom, činec..
8.100,00 RSD
Brend: Llorens
Llorens lutka Sofia, visine 40 cm je ostvarenje sna za svaku devojčicu. Lutka Sofia je očaravajuća u svojoj prelepoj haljinici sa cvetnim dezenima, roze krznenom jaknom, čarapicama u kombinaciji roze i bele boje, i šarmantnom kapicom. Ona je neodoljiva devojčica spremna da postane najbolja druga..
8.400,00 RSD
Brend: Llorens
Proslavite rođendan sa Valerijom! Llorens lutka visine 28 cm, delo španske marke Llorens, predstavlja ostvarenje sna za svaku devojčicu. Valeria nosi haljinu od kombinovanog materijala sa "happy birthday" printom i ružičaste cipelice. Njena plava kosa je svezana u punđu sa roza mašnicom, dodatno..
5.250,00 RSD
Brend: Llorens
Zuri je predivna Llorens lutka visine 35 cm, sa kovrdžavom crnom kosom ukrašenom ružičastom trakom.Ova čarobna lutka ima prelepe smeđe oči sa dugim trepavicama, blago rumene obraze i prćasti nos. Zuri nosi haljinu od kombinovanih materijala, preko koje nosi ružičastu krznenu jaknicu i roza pleten..
7.500,00 RSD
Brend: Llorens
Devojčica Ciquita, visine 30cm, ima simpatičan izraz lica koji podseća na radoznalu bebu koja istražuje svet oko sebe. Njena odeća, bela benkica dugih rukava sa printom lava i pletena kapica koja dopunjuje njen šarmantan izgled. Telo lutke je napravljeno od vinila koji je prijatan na dodir..
4.800,00 RSD
Brend: Llorens
Očarajte svoje dete svetom baleta uz lutku Lu, malu balerinu brenda Llorens! Sa visinom od 28 cm, ova predivna lutka je neodoljiva svakom detetu koje voli ples. Obučena u bajkovitu roze baletsku haljinu, sa roze baletankama i mašnicom na glavi, Lu je pravo malo umetničko delo. Njeno telo je izra..
4.200,00 RSD
Brend: Llorens
Upoznajte Mimi, neodoljivu Llorens lutku koja donosi posebnu emotivnost u svet igre, visine 40 cm. Mimi ima ruke, noge i glavu od mekanog vinila na dodir, dok je stomak obložen prijatnom tkaninom. Ovoj posebnoj lutki možete pritisnuti stomak, nakon čega će zaplakati i dozivati "mama" i "tata". ..
12.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 40 (3 strana)