Uplovi u svet igračaka
Korpa

Donsje

Donsje Amsterdam je neodoljivo simpatičan brend koji nam donosi jedinstvenu i maštovitu obuću prepoznatljivu zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu i prefinjenim detaljima. Sva obuća izrađuje se ručno sa puno strasti za vrhunskim kvalitetom, koristeći samo najbolji izbor u skladu sa strogim evropskim standardima.

Donsje Amsterdam obuća se može naći u najboljim buticima od Njujorka do Londona i od Pariza do Tokija. Sada i kod nas...

Radi lakšeg snalaženja tu su i tabele sa veličinama stopala i brojevima obuće koji im odgovaraju:Brend: Donsje
Kralj džungle je spreman za šetnju! Ove simpatične, postavljene, kožne cipele imaju širok otvor za obuvanje svakog malog stopala. Jedinstveno pričvršćivanje na čičak na obe strane omogućava Vam podešavanje cipela po potrebi. Zdrava osnova za sva mala stopala, za prve korake i zimske šetnje. Dizajnir..
8.400,00 RSD
Brend: Donsje
Ove sive, postavljene, kožne cipele imaju širok otvor za obuvanje svakog malog stopala. Jedinstveno pričvršćivanje na čičak na obe strane omogućava Vam podešavanje cipela po potrebi. Zdrava osnova za sva mala stopala, za prve korake i zimske šetnje. Dizajnirane za optimalan razvoj stopala. Ručno su ..
7.200,00 RSD
Brend: Donsje
Ove toplo postavljene čizme imaju širok otvor za obuvanje svakog malog stopala. Jedinstveno pričvršćivanje na čičak na obe strane omogućava Vam podešavanje po potrebi. Zdrava osnova za sva mala stopala, za prve korake i zimske šetnje. Dizajnirane za optimalan razvoj stopala. Ručno su izrađene od 100..
8.400,00 RSD
Brend: Donsje
Jednorozi su spremni za šetnju! Ove toplo postavljene čizme imaju širok otvor za obuvanje svakog malog stopala. Jedinstveno pričvršćivanje na čičak na obe strane omogućava Vam podešavanje po potrebi. Zdrava osnova za sva mala stopala, za prve korake i zimske šetnje. Dizajnirane za optimalan razvoj s..
8.400,00 RSD
Brend: Donsje
Šarmantni jeleni čekaju na šetnju. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune. Napravljene od vrhunske kož..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Šarmantne kuce čekaju na šetnju. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde.  Donsje čizme su apsolutno savršen izbor za vašu decu. Njihov jedinstveni dizajn odmah privlači pažnju i garantuje da će vaša deca izgledati fantastično dok istražuju svet. Ove kožne čizme su ne samo elegantne, već ..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Šarmantne koale čekaju na šetnju. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune...
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Šarmantni lavići čekaju na šetnju. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune...
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Prošetajmo ove simpatične jaguare. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti đonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune.Trenutno raspoloživa veličina 28. ..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Prošetajmo se sa Leom. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti đonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune.Trenutno raspoloživa veličina 28. Molimo ..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Prošetajmo se sa losovima. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti đonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune. Trenutno raspoložive veličine su 26 ..
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Prošetajmo se sa zečićima. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune.Molimo Vas da u napomeni navedete uzrast ..
18.000,00 RSD
Brend: Donsje
Ova dva irvasa mame uzdahe i strahopoštovanje. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune...
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Ova dva jednoroga mame uzdahe gde god da se pojave. Ove slatke kožne čizme odvešće vas bilo gde. Otvor je dovoljno velik pa je obuvanje lagano. Dovoljno čvrsti djonovi obezbeđuju pravilan razvoj dečijih stopala. Ručno su izrađene od 100% vrhunske kože. Postava je od 100% ovčije vune...
17.040,00 RSD
Brend: Donsje
Torbica u obliku medveda. Izrađena od 100% vrhunske kože, sa podesivim remenom i patentnim zatvaračem...
5.400,00 RSD
Brend: Donsje
Torbica u obliku mačke. Izrađena od 100% vrhunske kože, sa podesivim remenom i patentnim zatvaračem...
6.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 51 (4 strana)